Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Prečo tento film vôbec vznikol? Toto je premárnená šanca a kreatívne peklo

Po dvoch Venomoch najnovšie prišiel aj Morbius. Po niekoľkých odkladoch premiéry kvôli pandémii nastal ten okamih, keď diváci mali možnosť vidieť príbeh o pôvode ďalšieho nadprirodzeného jedinca, ktorý v Spider-Manovom svete pôsobí ako jeho nepriateľ. Iróniou je, že Morbius a aj Venom sú vykreslení v podstate ako pozitívne postavy a je obrovskou záhadou, ako chcú z tohto scenáristi vykľučkovať v prípade ich spoločného filmového stretu, keď by zrazu mali byť rýdzi zloduchovia.

Film Morbius s Jaredom Letom Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z filmu Morbius.

Vzhľadom na fakt, že Morbius sa za celé roky neobjavil a ani nebol zmienený v žiadnom Marvel filme, Sony sa rozhodlo nakrútiť klasický film, ktorý má detailne predstaviť jeho pôvod. Už od prvých minút filmu je každému jasné, že toto nebude dobré. S pribúdajúcimi scénami a zápletkami je tento verdikt nezvratný.

fear the walking dead, Čítajte aj Seriálový apríl bude skvelý! Okrem zombíkov sa vráti aj Penny z Teórie veľkého tresku

Základný príbeh je jasný. Máme tu geniálneho vedca v podaní Jareda Leta, ktorý trpí zriedkavou chorobou krvi a zasvätí svoj život tomu, aby našiel liek. Nielen pre seba, ale aj pre svojho najlepšieho priateľa. Nakoniec nájde potenciálne riešenie. Po pokusoch, ktoré sa javili ako úspešné, veľmi rýchlo zistí, že vedľajšie účinky sú devastačné. Mení sa na krvilačné monštrum, ktoré sa len ťažko ovláda, pričom tieto superschopnosti by rád pretavil do niečoho pozitívneho a chcel by byť na strane dobra. No šialená túžba po krvi je silnejšia.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Sony #Marvel #Jared Leto #Morbius