Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Aprílové premiéry na HBO Max a HBO: Samovražedná misia aj Králik Peter na úteku

Aké filmy pribudnú na streamovacej platforme a do ponuky televízie HBO?

03.04.2022 07:00
Suicide squad Foto:
Suicide Squad: Samovražedná misia bude jeden z hlavných aprílových ťahákov na HBO Max.
debata

The Suicide Squad: Samovražedná misia

Premiéra: 3. apríla

Vitajte v pekle, známom ako Belle Reve! Práve tak sa volá väznica s najvyššou mierou úmrtnosti v Spojených štátoch a práve tu sú držaní najhorší zločinci komiksového sveta. Urobia čokoľvek, aby sa dostali von, dokonca sú ochotní stať sa členmi supertajnej a supertemnej operácie, v ktorej budú musieť na chvíľu prejsť na správnu stranu zákona. Podarenú partičku budú vo filme tvoriť postavy ako Bloodsport, Peacemaker, Captain Boomerang, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin či mnohými obľúbená psychopatka Harley Quinn. Keď ich vysadia na nepriateľmi obsadenom ostrove s úlohou „nájsť a zničiť“, bude mať plukovník Rick Flag čo robiť, aby skupinu udržal pohromade.

Reminiscence

Premiéra: 10. apríla

ROmantický sci-fi triler s Hughom Jackmanom v hlavnej úlohe. Po vypuknutí vojny sa k do minulosti a nostalgia stali spôsobom života aj jeho cieľom. Nick Bannister (Hugh Jackman) pomáha svojim klientom odomknúť stratené spomienky. Jeho život sa však navždy zmení po tom, čo prijme novú klientku Mae (Rebecca Ferguson). Z bežnej práce sa razom stáva nebezpečná posadnutosť a Bannister počas hľadania pravdy o zmiznutí Mae odhaľuje šialené veci. Kam až je človek ochotný zájsť kvôli tým, ktorých miluje? Celovečerný debut spolutvorkyne sci-fi seriálu Westworld Lisy Joy.

Králik Peter na úteku (Peter Rabbit 2: The Runaway)

Premiéra: 17. apríla

Obľúbený loptoš Peter sa tentokrát rozhodne utiecť z farmy, pretože si myslí, že svojím správaním všetkým spôsobuje iba problémy. V meste sa dostane do partie zvieracích zlodejov, ktorých novým cieľom sú farmárske trhy a šibal Peter do akcie zatiahne aj zvyšok rodiny a kamarátov. Záťah však nedopadne podľa plánu, a Peter tak za pomoci Thomasa a Bei musí napraviť, čo pokazil.

Sucho

Premiéra: 24. apríla

Agent Aaron Falk (Eric Bana) sa po dvadsiatich rokoch vracia do rodného mesta. Má sa zúčastniť na pohrebe dávneho priateľa z detstva Lukea, ktorý údajne zabil svoju ženu a dieťa a potom si vzal život. Zrejme sa stal obeťou šialenstva, ktoré sužovalo miestnych obyvateľov po viac ako desaťročí strašného sucha. Falk sa rozhodne zdržať, aby prípad vyšetril, jeho návrat však otvorí staré rany a odhalí temné tajomstvá odľahlého mestečka – napríklad nevysvetliteľnú smrť sedemnásťročnej Ellie Deacon. Falk má podozrenie, že spolu obe tragické udalosti nejako súvisia, hoci ich od seba delia tri desiatky rokov. Snaží sa dokázať svoju aj Lukeovu nevinu – a naráža na hradbu predsudkov a nahromadenú zlosť zdeptanej komunity.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max