Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zábava aj filmy pre náročných! Sandra Bullock hľadá staroveký poklad a návrat hlásia Krotitelia duchov

Pozrite sa, aké novinky prichádzajú do kín.

24.03.2022 10:21
filmove premiery kolaz Foto:
Oačakávané novinky Stratené mesto, Krotitelia duchov: Dedičstvo a Drive My Car prichádzajú do kín.
debata

Stratené mesto

Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe či Brad Pitt sa stretli v novej akčnej dobrodružnej komédii Stratené mesto.

Video
Pozrite si trailer k filmu Stratené mesto.

Obľúbená, no samotárska spisovateľka Loretta Sageová (Sandra Bullockových) píše vo svojich knihách o exotických miestach. Na ich obálkach je Alan (Channing Tatum), ktorý zosobňuje knižného hrdinu Dasha. Na knižnom turné Lorettu unesie výstredný miliardár (Daniel Radcliffe), ktorý dúfa, že ho spisovateľka zavedie k pokladu v stratenom starovekom meste z jej najnovšej knihy. Alan chce dokázať, že vie byť hrdinom aj v bežnom živote, nielen na stránkach románu, preto sa ju vyberie zachrániť. Táto nepravdepodobná dvojica sa ocitne v džungli a obaja musia spolupracovať, aby prežili nástrahy prírody a našli staroveký poklad skôr, ako bude naveky stratený.

sluha národa, volodymyr zelenskyj, Čítajte aj Poznáme dátum štartu vysielania seriálu s ukrajinským prezidentom Zelenským na Slovensku

Krotitelia duchov: Dedičstvo

Keď sa dvaja súrodenci s mamou presťahujú do malého mestečka, zisťujú, že im dedko zanechal tajuplné dedičstvo. Netrvá dlho, kým si uvedomia svoje prepojenie s pôvodnými Krotiteľmi duchov. Pokračovanie kultového filmu z roku 1984 režiséra Ivana Reitmana, nedávno zosnulého filmára pôvodom od Komárna. Tentoraz prevzal štafetu jeho syn Jason Reitman a s áčkovým kastingom nakrútil komédiu s nezbednými príšerami, ktoré sa vracajú na povrch zemský. Popri Paulovi Ruddovi a Carrie Coonovej sa v snímke o najnovších krotiteľoch predstavujú tínedžerské hviezdy zo žánrových seriálov a filmov – Mckenna Grace (The Haunting, Príbeh služobníčky, Annabelle 3) a Finn Wolfhard (Stranger Things).

Drive My Car

Vychytená japonská dráma, ktorá je nominovaná vo viacerých kategóriách na prestížne ocenenie Oscar, si už odniesla sošku Zlatý glóbus a tiež cenu od britskej filmovej akadémie. Júsuke Kafuku je slávny divadelný herec a režisér, ktorý sa vyžíva v riadení svojho červeného Saabu 900. Počas angažmánu na festivale v Hirošime musí túto radosť nedobrovoľne prenechať mladej málovravnej vodičke Misaki. Obaja na skúšobných jazdách nečakane zistia, že ich spája nielen záľuba v riadení. Spolu nájdu spôsob, ako sa vyrovnať so svojimi traumami a pocitmi viny, a ísť ďalej. Drive My Car režiséra Rjúsukeho Hamagučiho je atmosférická snímka plná tajomstiev, hľadania ľudského porozumenia a zmierenia.

Príšerákovci 2

S rodinou Wishbonovcov sa mladší diváci zoznámili už v roku 2017 a po skončení ich veľkého „príšerákovského“ dobrodružstva sa ich život vrátil do starých koľají, s bežnými ľudskými starosťami a hádkami. Pozvanie na svadbu Baby Yagy a jej nastávajúceho je pre rodinu príjemným rozptýlením. Kým si však snúbenci stačia povedať áno, ich slávnostný deň zničí nepozvaný hosť. Malá milionárska dcérenka Mila , ktorá je super cool agentka a hlavne obávaná lovkyňa príšer, oboch svadobčanov unesie! Wishbonovci majú jedinú možnosť ako svojich priateľov zachrániť. Musia sa znova premeniť na Príšerákovcov.

Deep Water, Ben Affleck, Ana de Armas Čítajte aj Filmové novinky na Netflixe, Hulu a Amazone: Erotický triler s Affleckom aj japonská romantika

Badman

Cedric je lúzer na pohľadanie, odsúdený životom na večný neúspech. Od priateľky dostane kopačky a jeho kamoši, sestra aj vlastný otec už nadobro stratili nádej, že by raz z neho niečo mohlo byť. Keď však Cedric dostane vo filme hlavnú úlohu superhrdinu Badmana, začne sa v jeho živote blýskať na lepšie časy. Cedrica nová filmová rola úplne pohltí, jeho nezvratný osud večného smoliara však opäť zasiahne do hry.

Správa o záchrane mŕtveho

Do slovenských kín prichádza oceňovaná snímka Správa o záchrane mŕtveho, ktorá má za sebou premiéry vo viacerých svetových metropolách a ceny z rozličných filmových festivalov. Ide o osobnú výpoveď režiséra filmu Václava Kadrnku.

Nad bezvládnym telom otca (Petr Salavec), ktorý po silnej mozgovej mŕtvici upadne do kómy, stojí matka (Zuzana Mauréry) a syn (Vojtěch Dyk). Osoba, ktorú milujú, je zrazu ďaleko a nikto nevie, či sa vráti späť, prognózy nie sú dobré. Matka so synom sústredia všetky svoje sily a začnú konať. Pokorne prijímajú diagnózu, ale vzdorujú konečnému verdiktu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Channing Tatum #Sandra Bullock #filmové premiéry #Stratené mesto