Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Jednoduchá lúpež sa mení na divokú jazdu v unesenej sanitke. O čom je nový triler od majstra akcie?

Akčný triler Sanitka sa rúti do kín, v hlavnej úlohe uvidíte Jakea Gyllenhaala.

17.03.2022 10:28
Sanitka, jake gyllenhaal Foto:
Jake Gyllenhaal v trileri Sanitka, ktorý režíroval Michael Bay.
debata

Mala to byť jednoduchá banková lúpež. Nič však nešlo podľa plánu a tak zlodeji utekajú ulicami Los Angeles v ukradnutej sanitke. Háčik je v tom, že v sanitke leží pacient, ktorý by bol asi radšej liečený, ako vozil lupičov po uliciach Los Angeles na úteku pred políciou.

Napínavý akčný triler Sanitka, ktorý je v kinách od 17. marca, nakrútil známy režisér akčných filmov Michael Bay.

Ovsjannikovová Čítajte aj Novinárka, ktorá protestovala v ruskej televízii, sa obáva o svoju bezpečnosť

„Neprišiel som liečiť rakovinu, ale baviť ľudí,“ povedal kedysi režisér Michael Bay na margo vyjadrení jedného z kritikov. Majster akcie a explózií sa preslávil v roku 1996 akčným filmom Skala so Seanom Connerym v hlavnej úlohe, katastrofickým filmom Armageddon či vojnovým eposom Pearl Harbor.

V Sanitke si zahral hlavného záporného hrdinu Dannyho Sharpa známy herec Jake Gyllenhaal. Charizmatický gauner chystá najväčšiu bankovú lúpež v dejinách Los Angeles, na čo potrebuje spoľahlivých parťákov.

Zábery z akčného trileru Sanitka s J. Gyllenhaalom Fotogaléria - 5 fotiek Všetky fotky
Režisér Michael Bay pri nakrúcaní filmu Sanitka.

Will Sharp (Yahay Abdul-Mateen) je jeho nevlastný brat a vojnový veterán, ktorý potrebuje peniaze na náročnú operáciu svojej ženy. Aj keď Will vie, že spolupráca s Dannym zaváňa problémami, v bezvýchodiskovej situácii sa nenechá dlho prehovárať. Danny má dokonalý plán a je presvedčený o tom, že sa nemôže nič pokaziť.

Windfall Kvapky Lily Collins Jesse Plemons Čítajte aj Filmové hity na Netflixe: K Projektu Adam pribudnú dve očakávané novinky, v ktorých pôjde do tuhého

Lenže všetko sa zvrtne a zlodeji sa ocitnú v pasci – v podzemných garážach banky obkľúčení armádou mužov zákona. Jedinú únikovú cestu ponúka sanitka, ktorá prišla pre ťažko zraneného policajta. Will a Danny ju unesú, spoločne s postreleným mužom a záchranárkou Cam Thompsonovou (Eiza Gonzálezová), ktorá aj v neľahkých podmienkach robí všetko pre to, aby pacienta udržala nažive. To je napokon v záujme aj oboch vodičov. Kým bude prevážaný muž žiť, jeho kolegovia si zachovajú odstup.

Danny vie, že potrebuje geniálny náhradný plán, ktorý nebude jednoduché vymyslieť uprostred najväčšej naháňačky, akú kedy Los Angeles zažilo.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Michael Bay #Jake Gyllenhaal #film Sanitka