Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Erotický triler s Benom Affleckom a Anou de Armas obnaží úskalia otvoreného manželstva

Manželke dovolí milencov, aby zabránil rozvodu. Milenci ale začnú miznúť... Film od tvorcu Eufórie mieri na Hulu.

09.03.2022 06:00
Deep Water, Ben Affleck, Ana de Armas Foto:
Ben Affleck a Ana de Armas v erotickom trileri Deep Water.
debata

Ben Affleck sa vlani predstavil v troch rôznych filmoch, ktoré obleteli svet. Na filmových plátnach ste ho mohli vidieť v historickej dráme Posledný súboj, ktorú režíroval Ridley Scott, v retro snímke Nežný bar z produkcie Amazonu (réžia George Clooney) si zahral svojského, ale láskavého strýka mladého hrdinu. A napokon to bol Bruce Wayne alias Batman v Lige spravodlivosti Zacka Snydera.

Brad Pitt, Bullet Train Čítajte aj Brad Pitt sa rúti po Japonsku v nezastaviteľnom vlaku. Pozrite si trailer k novému trileru

Na streamovaciu platformu Hulu sa už o pár dní dostane nový psychologický triler, v ktorom stvárňuje benevolentného manžela Vica Van Allena. So svojou manželkou Melindou (v podaní Any de Armas) má na prvý pohľad dokonalý vzťah, no pod povrchom sa ukrýva nespokojnosť s monogamným vzťahom. Melinda sa začne zbližovať aj s inými mužmi, vďaka čomu sa pár vyhne rozvodu. Keď ale jej milenci začnú podozrivo miznúť, stane sa jej manžel hlavným podozrivým.

Projekt Adam Čítajte aj Na Netflix mieri jeden z najočakávanejších filmov tohto roka. Uvidíte ho už tento týždeň

Film Deep Water nakrútil britský režisér Adrian Lyne, ktorý má na konte snímky ako Flashdance, Osudová príťažlivosť, Lolita alebo erotický triler Neverná. Film vznikol na motívy slávneho románu známej spisovateľky mysterióznych príbehov Patricie Highsmithovej, ktorá napísala aj román Talentovaný pán Ripley. O filmovú adaptáciu jej románu Deep Water sa tentoraz postaral tvorca seriálu Eufória Sam Levinson.

Film Deep Water má premiéru na platforme Hulu 18. marca, plánované uvedenie v kinách bolo zrušené.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ben Affleck #Ana de Armas #Deep Water