Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Vojna na Ukrajine: Oscarový herec Sean Penn je na mieste a nakrúca dokument

V Kyjeve sa zúčastnil tlačovej konferencie vlády. Prišiel točiť film o ruskej agresii.

25.02.2022 07:17
debata (3)

Americký oscarový herec Sean Penn je v týchto dňoch na Ukrajine, kde nakrúca dokument o ruskej invázii. Potvrdili to vo štvrtok zo štúdia Vice Studios pre magazín Variety, keď Rusko začalo inváziu na Ukrajinu.

zväčšiť Hollywoodsky herec a producent Sean Penn sa... Foto: Ukrainian Joint Forces Operation Press Service via AP
Sean Penn Hollywoodsky herec a producent Sean Penn sa stretol s príslušníkmi ukrajinských ozbrojených síl neďaleko frontovej línie v regióne Doneck na východe Ukrajiny 18. novembra 2021

SLEDUJTE DIANIE NA UKRAJINE V ONLINE ČLÁNKU: Rusko útočí na Ukrajinu z východu, Krymu i Bieloruska

Herec a dlhoročný humanitárny aktivista sa objavil na štvrtkovom tlačovom brífingu v ukrajinskom hlavnom meste Kyjeve a počúval, ako vládni predstavitelia hovoria o kríze.

Sean Penn bol na Ukrajine už v novembri 2021, na východe krajiny začal s prípravami na nakrúcanie dokumentu o ruskej agresii voči nášmu susedovi.

Milan Kňažko, herec a politik Čítajte aj Ako na dianie na Ukrajine reagujú Kňažko, Hrycová či Feldek? Ako uvádza americký spravodajský týždenník Newsweek, Penn pricestoval na Ukrajinu začiatkom tohto týždňa a navštívil kanceláriu prezidenta, kde hovoril s podpredsedníčkou vlády Irynou Vereščukovou, ako aj s miestnymi novinármi a členmi ukrajinskej armády. Kancelária prezidenta vydala prostredníctvom ukrajinského veľvyslanectva vyhlásenie, v ktorom ocenila oscarového herca a filmára, dodáva Newsweek.
Rusko útočí na Ukrajinu Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Dym stúpa neďaleko armádnej budovy po...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Sean Penn #vojna na Ukrajine