Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hviezda z Emily in Paris v napínavom trileri na Netflixe. Spoločnosť jej robia dvaja známi herci

Psychologický triler je nakrútený na spôsob filmov od Hitchcocka. Pozrite si trialer!

17.02.2022 10:10
Windfall Kvapky Lily Collins Jesse Plemons Foto:
Jesse Plemons, Lily Collins a Jason Segel vo filme Kvapky (Windfall).
debata

Kuť železo za horúca obsadením aktuálne vychytenej mladej herečky Lily Collinsovou sa rozhodli tvorcovia nového filmu Kvapky (Windfall). Hlavná hviezda seriálu Emily in Paris, ktorej druhú sériu streamovací gigant sprístupnil koncom minulého roka, bude hrať hlavnú úlohu v novom filmovom trileri.

Je nakrútený je na spôsob hitchcockovských filmov a jej hereckými partnermi sú Jesse Plemons a Jason Segel.

Tereza Kostková Čítajte aj S filmovou Ivanou by som sa asi tiež chcela rozviesť, hovorí herečka Tereza Kostková o novej evitovke

Byť uväznený vnútri vlastného domova, nie je dnes nič výnimočné. V tomto filme sa multimilionár (Plemons) so svojou partnerkou (Collinsová) vyberú na svoju luxusnú chatu, kde nájdu lupiča (Segel). V izolácii sa odohráva napínavá dráma, z ktorej zákonite niekto musí vyjsť ako porazený.

zväčšiť Záber z filmu Kvapky (Windfall). Jason Segel... Foto: Netflix
WINDFALL Kvapky Záber z filmu Kvapky (Windfall). Jason Segel ako Nikto, Lily Collins ako manželka a Jesse Plemons ako CEO.

Ako vidno v traileri, lupič sa po tom, čo ho prekvapí príchod manželského páru, musí v zlomku sekundy rozhodnúť, či utiecť. Alebo zostať a získať od majetného páru ešte viac peňazí. Postupne sa ukazuje, že lupič neprišiel do tohto domu náhodne a s boháčom má nevybavené účty. Vzájomné vzťahy medzi jednotlivými postavami sa postupne menia, aktéri taktizujú, ako zo situácie vykĺznuť, ale aj vyhrať boj o pravdu.

Vincent Navrátil, Čítajte aj Markíza vyrukovala s poriadnym prekvapením! Prichádza neohlásený seriál...

Film nakrútil Charlie McDowell, autor a režisér komediálnej drámy The One I Love s Markom Duplassom a Elisabeth Mossovou v hlavných úlohách. Okrem iného ide o manžela hlavnej predstaviteľky, ktorá je zároveň aj jednou z producentiek fil­mu.

Nielen Lily Collinsová z Emily in Paris, aj Jesse Plemons pokračuje v spolupráci s Netflixom. Za svoju postavu vo filme Sila psa (Power of the Dog) nedávno získal nomináciu na Oscara.

Pozrite si upútavku na film:

Pozrite si upútavku na nový triler Kvapky (Windfall), ktorý bude od 18. marca.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Lily Collins #Emily in Paris #Windfall