Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Podvodníka z Tinderu hltajú po celom svete. Stal sa najsledovanejším filmom Netflixu

Manipulátor z internetovej zoznamky valcuje rebríčky sledovanosti streamovacej platformy v 92 krajinách!

09.02.2022 06:00
Podvodnik z Tinderu4 Foto:
Podvodník z Tinderu Shimon Hayut, známy aj ako Simon Leviev, si žil luxusný život na úkor svojich obetí. Záber z dokumentu na Netflixe.
debata

Snímka Podvodník z Tinderu, ktorú Netflix nasadil 2. februára, sa stala na celom svete najsledovanejším filmom v angličtine za uplynulý týždeň. Ide o historicky prvý dokumentárny film, ktorému sa to podarilo.

V sledovanom období od 31. januára do 6. februára sa o Podvodníka z Tinderu zaujímalo toľko divákov, že sa film vyšplhal do top desiatky najsledovanejších filmov v 92 krajinách.

ShimonHayut_TinderSwindler_AGCStudios Čítajte viac Šokujúci film o naivite a dôvere. Podvodník z Tinderu zvádzal ženy, dodnes splácajú jeho dlhy...

Kontroverznú snímku nakrútila Felicita Morrisová, ktorá v minulosti produkovala dokumentárnu sériu o internetovom zabijakovi Don't F**k with Cats: Hunting an Internet Killer. Pod dvojhodinovým dokumentom Podvodník z Tinderu je podpísaná ako režisérka.

Pozrite sa na Podvodníka z Tinderu a jeho obete Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Shimon Hayut sa predstavoval okrem iného ako...

Snímka je o aktuálne najpopulárnejšom spôsobe zoznamovania sa prostredníctvom internetovej aplikácie a to je jeden z dôvodov, prečo si získala pozornosť takého veľkého počtu divákov po celom svete.

Upútavka na film Podvodník z Tinderu.

Tri mladé ženy vo filme Podvodník z Tinderu rozprávajú o svojej skúsenosti, ako naleteli profesionálnemu manipulátorovi, ktorý od nich vymámil desaťtisíce. A nielen od nich, ale aj od mnohých ďalších žien a aj mužov či rodín.

Podvodník je v súčasnosti na slobode a za svoje činy nebol riadne potrestaný, oklamané ženy tak zvolili formu verejnej odplaty prostredníctvom médií a spomínaného filmu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Podvodník z Tinderu #The Tinder Swindler #rebríček filmov