Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chrípka, ktorá zabíja bohatých? V novom filme s nevšedným konceptom si zahrá Rosamund Pike

Rosamund Pike, ktorú aktuálne možno vidieť v seriáli The Wheel of Time od Amazonu, si zahrá hlavnú postavu vo filme s názvom Rich Flu.

05.02.2022 15:31
Film Review - I Care A Lot Foto: ,
Herečka Rosamund Pike na zábere z filmu I Care A Lot.
debata

Tento triler stavia na koncepte, že bohatých ľudí na celej planéte začne zabíjať zákerný vírus.

Ako uvádza magazín The Hollywood Reporter, film produkuje Pablo Larraín a režírovať ho bude Španiel Galder Gaztelu-Urrutia (v roku 2019 debutoval dystopickým sci-fi hororom The Platform) a podľa scenára Pedra Rivera a Gaztelu-Urrutia. Nakrúcať sa má začať tento rok na jeseň.

hra o tróny, game of thrones, drogon, Čítajte aj Rok 2022 bude nepredstaviteľne dokonalý! Blížia sa bombastické seriálové hity

Vo filme Rich Flu sa bude medzi ľuďmi na planéte šíriť zvláštna choroba, ktorá bude zabíjať najbohatších a najvplyvnejších ľudí. Postupne začnú zomierať multimilionári, milionári a hrozí, že zasiahne všetkých, ktorí nahonobili akýkoľvek majetok. Ľudia na planéte začnú panikáriť a predávať všetky svoje aktíva, no nikto ich už nechce. Triler skúma, ako ďaleko by človek zašiel, aby si zachránil kožu, keď sa bohatstvo, ktoré hýbe svetom, sa zrazu stane najnebezpečnejšou komoditou.

Natáčanie bohatej chrípky sa má začať na jeseň roku 2022.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rosamund Pike