Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Máte chuť na valentínsku limonádu? Skúste hudobnú komédiu s Jennifer Lopezovou v hlavnej úlohe

Keď sa hviezda rozhodne spontánne konať a vydá sa za neznámeho chlapíka z publika. Pozrite si trailer a fotky z filmu Vezmi si ma!

04.02.2022 07:00
Vezmi si ma3 Foto:
Jennifer Lopezová vo filme Vezmi si ma. Tesne po tom, ako sa pri vystupovaní na pódium dozvedela o nevere svojho nastávajúceho.
debata

Zraky miliónov fanúšikov sa upierajú na pódium, kam má každú chvíľu vystúpiť hviezdny spevácky pár Kat Valdezová Jennifer Lopezová) a Bastian (Maluma), aby sa verejne zosobášili počas turné Marry Me. Tesne predtým, než Kat v nádhernej róbe vystúpi pred fanúšikov, dozvie sa, že jej partner ju podvádza s asistentkou. Kým to stihne spracovať, už stojí na platforme, ktorá ju vyváža na pódium pred burácajúce davy, ktoré si nenechajú ujsť túto udalosť…

the chair, chair, sandra oh, Čítajte aj Netflix získal veľkú hereckú hviezdu, aby pobavila! No salvy smiechu sa nedostavili

Keď už je ale raz nastavená sa vydať, tak to aj urobí. Nič netušiaci učiteľ matematiky Charlie Gilbert (Owen Wilson), ktorý po rozvode rezignoval na romantiku, stojí v publiku aj so svojou dcérou a kamarátkou. V rukách drží transparent s názvom piesne Marry Me, ktorý mu strčili do ruky. Kat zareaguje na otázku na transparente a kývne na súhlas. Pred zrakmi verejnosti si vezme úplného cudzinca.

Video
Upútavka na film Vezmi si ma.

Keď sa už vzali, rozhodnú sa trochu aj spoznať… Snímka Vezmi si sa premieta v kinách od 10. februára.

Táto romanca je akoby vystrihnutá z komédie Notting Hill s Juliou Roberts a Hughom Grantom v hlavných úlohách, akurát je to tu obrátené naruby. Vezmi si ma je navyše hudobným filmom, obsahuje deväť nových pesničiek Jennifer Lopezovej. „Je to prvýkrát, čo som od Seleny nakrútila film s hudbou, ale v tom filme použili Selenin hlas, takže som nikdy nemala možnosť spievať sama,“ hovorí Jennifer Lopezová. Novinkou pre ňu bolo spojenie romantickej komédie, spievania a tancovania pred publikom v projekte, v ktorom navyše je jednou z producentiek.

„Kat je globálna superstar, ktorá je tiež silnou a sebavedomou podnikateľkou,“ hovorí Jennifer Lopezová. „Je to šéfka, ale aj obyčajný človek, ktorý sa stáva osamelým a potrebuje lásku.“ Chce mať pocit, že má domov a nie je iba večný kočovník, ktorý cestuje po svete.

Zábery z filmu Vezmi si ma Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Jennifer Lopezová a spevák Maluma spolu hrajú...

Čítajte o ďalších predstaviteľoch filmu na nasledujúcej strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Lopez #Vezmi si ma