Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Filmové premiéry: Matrix konečne na veľkých plátnach, animák Spievaj 2 aj provokatívna dráma o mníške

Ninjababy

Keď Rakel (23) dosť neskoro, v šiestom mesiaci, zistí, že je tehotná po nie až takej romantickej jednorazovke, jej svet sa mení. Jej priateľ, ktorý nie je otcom, je v pohode s tým, že Rakel čaká dieťa. Ale ona nie je pripravená stať sa matkou. Keďže potrat už nie je možný, jedinou možnosťou je adopcia. A práve vtedy sa objaví Ninjababy, animovaná postavička, ktorá robí Rakel z každodenného života peklo. Vyštverá sa z jej poznámkového bloku a skočí jej do čajovej šálky, odkiaľ jej stále pripomína, aká je otrasná.

Oceľové dámy

zväčšiť Fínska road-movie Oceľové dámy. Foto: Film Europe
Ocelove damy Fínska road-movie Oceľové dámy.

Snímka Oceľové dámy je road-movie, v ktorej vek už nie je ani číslo. Bláznivá jazda sa začína, keď sa tri staršie sestry vydávajú na sebapoznávací výlet po tom, čo 75-ročná Inkeri nechtiac zabije svojho muža panvicou.

Projekt Z alebo ako sa točí zombie film

Lahôdkou v programe SCANDI 2022 bude komediálny horor Projekt Z alebo ako sa točí zombie film. Skupina študentov filmu nakrúca zombie film v zatvorenom moteli v nórskych horách. Ich fikcia sa odrazu mení na realitu, keď neznámy tvor začne terorizovať filmový pľac.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #filmové premiéry #Matrix Resurrections