Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nového Jamesa Bonda ešte producenti nenašli. Skloňujú jedno známe meno...

Predstaviteľa seriálového Luthera považujú za skvelého herca.

28.01.2022 06:00
debata

Hoci posledný z filmovej franšízy o agentovi 007 skončil zdanlivo definitívne, séria bude určite pokračovať. Producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson v rozhovore pre podcast magazínu Deadline s názvom Crew Call potvrdili, že meno Idris Elba je súčasťou rozhovorov o novom Bondovi.

Barbra Broccoli ale zároveň povedala, že hľadanie nového Bonda ešte naplno nerozbehli. „Poznáme Idrisa, sme priatelia a je to skvelý herec," uviedla Broccoli.

Idris Elba a jeho známe postavy Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Idris Elba ako detektív Luther a Ruth Wilsonová...

Upresnila však, že je ťažké viesť konverzácie o nasledovníkovi Daniela Craiga, keď je ešte stále „v sedle“. Alebo sa rozprávať o ďalšom obsahu a novej dejovej línii s novým predstaviteľom, keď vláda toho súčasného ešte neskončila a film sa ešte stále premieta. „Chceme žiť v prítomnom okamihu,“ uviedla v podcaste.

Kto je Idris Elba?

zväčšiť Herec Idris Elba ako inšpektor Luther. Foto: RTVS
Herec Idris Elba ako inšpektor Luther. Herec Idris Elba ako inšpektor Luther.

Charizmatický Idris Elba patrí medzi top kandidátov na agenta Jej veličenstva už niekoľko rokov. Predstaviteľ seriálového Luthera v rovnomennej psychologickej kriminálnej dráme z produkcie BBC (dostupné na HBO Go), ktorý za túto úlohu získal Zlatý glóbus. Herec Idris Elba si zahral aj v marvelovke Thor (2011) postavu Heimdalla a bude aj súčasťou pokračovaní Avengerov.

Prečítajte si, o ktorých ďalších kandidátoch na Jamesa Bonda fanúšikovia uvažujú.

Rege-Jean Page Čítajte viac Kto bude novým Jamesom Bondom? Pozrite sa, o kom sa hovorí v kuloároch

O možnom stvárnení Bonda sa však britský herec, ktorý je zároveň hudobník a DJ, vyjadril: „Bond je jedna z najväčších franšíz vo svete a preto ktokoľvek ho bude hrať, bude žiť s touto postavou. Vy ste tá postava a ste známy ako táto postava veľmi, veľmi dlho,“ povedal Elba. „Ja teraz vytváram postavy, ktoré žijú popri Idrisovi. Žiadna nemá nado mnou kontrolu, ani ma nedefinuje.“ Ak by teda došlo na lámanie chleba a ponuka na stvárnenie slávneho agenta 007 v 26. bondovke by naozaj prišla, ktovie, ako by sa rozhodol.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Idris Elba #James Bond #Luther