Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Sexi triler na obzore! Fantastické obsadenie, oscarový režisér, prvotriedny podvodník aj femme fatale

Pozrite sa na trailer k napínavej snímke Ulička nočných môr! Recenzie zo zahraničia sľubujú filmový zážitok.

29.01.2022 07:00
Ulicka nocnych mor Foto:
Cate Blanchettová ako femme fatale a Bradley Cooper ako rafinovaný podvodník vo filme Ulička nočných môr (réžia Guillermo del Toro).
debata

Majster napínavých príbehov, mexický scenárista a režisér Guillermo del Toro, pridáva k aktuálnej bohatej filmovej ponuke svoj vklad. Ulička nočných môr (v originálne Nightmare Alley) prináša nielen zvučné mená, ale aj dávku napätia, strhujúci príbeh a celkovo vizuálne atraktívny zážitok.

Novinky kina  2 Čítajte aj Filmové premiéry: Matrix konečne na veľkých plátnach, animák Spievaj 2 aj provokatívna dráma o mníške

Vo filme sa môžete tešiť na vynikajúce výkony Bradleyho Coopera aj Cate Blanchettovej. Nechali sa viesť oscarovým režisérom, ktorý redefinoval hollywoodsky temný film noir z polovice 20. storočia a zhmotnil svoju víziu populárneho románu Williama Lindsaya Greshama z roku 1946. Rok po vyjdení bol román sfilmovaný, pre dnešného diváka ho nakrútil po 65 rokoch Guillermo del Toro.

Pozrite si trailer k filmu Ulička nočných môr:

Video
Pozrite si trailer k novému filmu oscarového režiséra Guillerma del Tora s Bradleym Cooperom v hlavnej úlohe. Pozrite sa na Uličku nočných môr.

Ulička nočných môr sleduje vzostup a pád ambiciózneho podvodníka a ukazuje, ako chamtivosť zvedie zlomeného človeka k amorálnym skutkom. Charizmatický, ale nešťastný Stanton Carlisle (Bradley Cooper) sa na kočovnom karnevale zapáči jasnovidkyni Zeene (Toni Collette) a jej manželovi Peteovi (David Strathairn). Dostáva šancu premeniť svoj doterajší mizerný život.

Bond Čítajte aj Nového Jamesa Bonda ešte producenti nenašli. Skloňujú jedno známe meno...

Na to, aby sa odrazil z dna, začne využívať novonadobudnuté vedomosti a schopnosti, ktoré však zneužije na to, aby si získal a ovládol bohatú elitu newyorskej spoločnosti 40. rokov. S lojálnou Molly (Rooney Mara) po svojom boku Stanton plánuje podviesť nebezpečného magnáta (Richard Jenkins) a to aj s pomocou tajomnej psychiatričky v podaní Cate Blanchett, ktorá sa stane aj jeho najnebezpečnejším súperom na ceste k bohatstvu a sláve.

Film zatiaľ žne pochvalné kritiky od fanúšikov aj kritikov, do našich kín príde 3. februára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Cate Blanchett #Bradley Cooper #Guillermo del Toro #Ulička nočných môr