Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Akcia a dobrodružstvo! Film o britskej tajnej službe oživí Rasputina aj Mata Hari

Tvorcovia nového filmu Kings'man: Prvá misia sa pohrávajú s históriou, pozrite si trailer!

31.01.2022 07:00
the-kings-man Foto:
Ralph Fiennes v akčnom špionážnom filme z obdobia prvej svetovej vojny The King's Man: Prvá misia.
debata

Ak máte radi špionážne filmy, o pár dní sa môžete tešiť na tretie pokračovanie z filmovej série Kings'man. Po prvých dvoch filmoch Tajná služba a Zlatý kruh prichádza tretí v podobe prequelu, ktorý odhaľuje počiatky nezávislej spravodajskej agentúry.

V najnovšom príbehu podľa komiksovej predlohy Marka Millara a Davea Gibbonsa, ktorý režíroval Matthew Vaughn, sa tajní agenti stretávajú s partiou tyranov a zločincov z počiatku 20. storočia. Tí sa dali dokopy, aby zosnovali prvú svetovú vojnu, ukončili vládu monarchov a vyhladili milióny, vrátane muža, ktorý musí pretekať s časom, aby ich zastavil.

seriál čaja, čaja, Čítajte aj Takýto netradičný seriál tu dlho nebol! Jojka v roku 2022 staví na kontroverziu

V špionážnom filme o fiktívnej tajnej službe, plnom humorných hlášok a akčných scén sa tvorcovia pohrávajú s historickými udalosťami a postavami z histórie. Diváci sa môžu tešiť napríklad na Rasputina (hrá ho Rhys Ifans) alebo na legendárnu špiónku Mata Hari (stvárnila ju rakúska herečka Mata Hari).

V centre pozornosti ale je britský herec Ralph Fiennes, ktorý sa predstaví ako Orlando Oxford, známy ako vojvoda z Oxfordu (Spectre, Nie je čas zomrieť, Grandhotel Budapešť). Spolu s ním si vo filme zahrali Gemma Artertonová, Matthew Goode, Tom Hollander, výborný nemecký herec Daniel Brühl a ďalší.

Snímka prichádza do slovenských kín 10. februára, pozrite si upútavku:

Video
Do kín prichádza akčný špionážny film The King's Man: Prvá misia, v ktorom sa ukáže aj Rasputin. Pozrite sa na trailer, ktorý Mediakliku poskytla distribučná spoločnosť CinemArt.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Ralph Fiennes #Rasputin #Kings´man: Prvá misia