Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zac Efron na púšti bojuje o bohatstvo aj o život. Pozrite si trailer k thrilleru Zlato

Zlatá horúčka v neľútostnej austrálskej púšti, ktorá môže hlavných hrdinov doviesť k bohatstvu alebo záhube.

24.01.2022 10:10
Gold Foto:
Zac Efron v napínavom thrilleri Zlato.
debata

Drsný thriller o chamtivosti, ktorá dokáže zatemniť ľudskú myseľ, sa odohráva v prostredí rozľahlej austrálskej púšte. Zac Efron hrá Virgila, mladého muža putujúceho za prácou, ktorá mu má zmeniť život. Jeho spoločník je šofér Keith, ktorý ho má dopraviť do cieľa. Stvárnil ho Anthony Hayes, ktorý je zároveň režisérom a spoluautorom scenára.

filmy netflix Čítajte aj Nové filmy na Netflixe: Zo života Neymara, napínavý thriller zo zamrznutej budúcnosti aj komédia o lúzroch

Týmto dvom sa počas cesty prehreje motor auta, a tak musia zastaviť uprostred vyprahnutej divočiny. Keď Keith automobil opravuje, zaujme Virgila niečo zlaté na zemi. Objavia ten najväčší balvan zlata, aký kedy kto našiel. Nadšenie netrvá dlho, vytiahnuť takú veľkú hrudu zlata je nad ich sily.

Video
Uprostred neľútostnej austrálskej púšte sa odohráva drsný thriller o chamtivosti, ktorá dokáže zatemniť ľudskú myseľ. Video poskytla distribučná spoločnosť CinemArt.

Dohodnú sa na tom, že zlatý balvan bude strážiť Virgil, zatiaľ čo Keith odíde do najbližšieho mesta a zaistí potrebné vybavenie. Najbližšie mesto je však až dva dni cesty vzdialené (a dva sni naspäť) a Virgil musí zostať štyri dni sám uprostred púšte, len s trochou vody, jedla a s plachtou na ochranu proti páliacemu slnku.

Margrete Čítajte aj Zima a severský film idú k sebe. Pozrite sa, aké nadupané snímky to k nám zaveje

Keith sa nevracia a Virgil si začína zúfať. Spoločnosť mu robia iba divé psy, ktoré sa k nemu boja priblížiť, kým mu horí oheň. Dochádza mu však drevo a po piesočnej búrke príde Virgil ešte aj o posledné zásoby vody.

Má pocit, že v púšti má spoločnosť. Je s ním naozaj niekto ďalší, kto ho chce pripraviť o zlato, alebo sú to iba obyčajné preludy? Tak ako tak, nezostáva mu než čakať a dúfať, že sa pre neho Keith naozaj čoskoro vráti.

Film má premiéru v kinách 27. januára.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #zlato #Zac Efron