Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Lepší ako Avengeri? Spider-Man predviedol dychberúce filmové dobrodružstvo

Verdikt

Spider-Man: Bez domova je ako dokonalý vianočný darček, film je logicky vyskladaný, postupne odkrýva jednotlivé vrstvy, až napokon prichádzajú všetky možné prekvapenia. Úlohou diváka je nechať sa naplno unášať. Nechýba povestný humor, no nie je to prvoplánový, hlúpy film. Snáď po prvýkrát je akcent aj na temnejšiu a vážnejšiu nôtu a veľmi to svedčalo najmä Tomovi Hollandovi, ktorý tak ukázal viacero výrazov, nielen ten hrdinský.

Exceloval aj Willem Dafoe ako Green Goblin. Ten bol dokonalý už v trilógii od Sama Raimiho, teraz herec zopakoval šialene dobrý výkon. Najviac si tento film užijú fanúšikovia, ktorí majú naštudované všetky série o Spider-Manovi, razom sú repliky ešte údernejšie, vtipnejšie. Jednotlivé slovné narážky sú dovedené do dokonalosti.

Tento film je symbolom dychberúcej zábavy, plný humoru, skvelej akcie, vizuálnych efektov. Všetko je v správnej miere namiešané. Nevadí ani štedrá minutáž (148 minút čistého času), pretože neexistuje nudná scéna, potenciál príbehu je využitý na maximum.

šťastní vs. šťastní, Čítajte aj Markíza s ďalším úspešným seriálovým štartom! Slovákom sa zapáčilo toto...

Dá sa povedať, že tretieho Spider-Mana nestačí vidieť jedenkrát, pretože sa nedá absorbovať všetko, čo tento film ponúka. Ani po viacerých zhliadnutiach nehrozí nuda. Toto je naozaj majstrovské dielo a fantastická nádielka pre každého fanúšika. Konečne prišli tie časy, keď fanúšik komiksov dostáva filmy, o ktorých pred rokmi len sníval a málokto by veril, že sa raz stanú realitou.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sony #Marvel #Zendaya #Tom Holland #Spider-Man: Bez domova