Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Lepší ako Avengeri? Spider-Man predviedol dychberúce filmové dobrodružstvo

Epické ako Avengeri

A tu sa začína naozaj fantastické dobrodružstvo. Po Avengeroch je to najlepší Marvel film. Razom sa na striebornom plátne prepoja všetky filmové série o Spider-Manovi, ktoré boli v predchádzajúcich dvoch dekádach nakrútené. Tvorcom sa podarila unikátna vec, keď sa dohodla so všetkými pôvodnými hercami zo všetkých filmov, aby sa vrátili do svojich úloh. Preto sa vrátil Doctor Octopus (Alfred Molina), Green Goblin (Willem Dafoe), Electro (Jamie Foxx), Lizard (Rhys Ifans) a Sandman (Thomas Haden Church).

Pozrite si zábery z filmu Spider-Man: Bez domova Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Spider-Man a Electro vo filme Spider-Man: Bez...

A v neposlednom rade sa vrátili aj ostatní dvaja predstavitelia Spider-Mana – Tobey Maguire a Andrew Garfield, aby pomohli „nášmu“ hrdinovi dať všetko do poriadku. K tomu dokonale prešpikovanému obsadeniu treba pripočítať rôzne trefné vsuvky, ako vysporiadanie sa s Venomom alebo krátka scéna s Daredevilom. Všetkým je jasné, že ich prítomnosť nebola náhodná a časom poslúži ďalšiemu účelu. Marvel je v tomto smere neprekonateľný stratég a dobre vie, čo chce a ako bude vyzerať filmový multivesmír aj o niekoľko rokov.

hranica, Čítajte aj Veľký úspech Jojky: Jej nový pašerácky seriál má za sebou brilantné výkony

Veľké množstvo postáv si však vyžiadalo aj svoju daň a pôvodné postavy z aktuálnej trilógie sa akosi museli odobrať do úzadia. To je prípad MJ (Zendaya), Ned (Jacob Batalon), ale aj teta May (Marisa Tomei). Hoci pre príbeh boli vo viacerých momentoch dôležití, bolo cítiť, že sú na druhej koľaji.

Green Goblin vo filme Spider-Man: Bez domova. Foto: Sony Pictures
SPIDER-MAN: NO WAY HOME Green Goblin vo filme Spider-Man: Bez domova.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Sony #Marvel #Zendaya #Tom Holland #Spider-Man: Bez domova