Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Novinky na HBO: Oscarový film, love story, akcia aj snímky pre náročnejších

Les – vidím ťa všade

Od 20. januára

Sedem príbehov, sedem zdanlivo banálnych rozhovorov, ktoré však naberajú na intenzite a naliehavosti. Maďarská dráma Benedeka Fliegaufa s dokumentaris­tickými postupmi je antropologickou mozaikou dnešnej spoločnosti a rozoberá povahu ľudského bytia.

Mrazivá pasca

Od 22. januára na HBO Go

Klasický akčný thriller v podaní Liama Neesona. V odľahlej oblasti severnej Kanady dôjde k zavaleniu ťažko prístupnej diamantovej bane. Zostane v nej uväznená skupina baníkov, ktorým postupne dochádza kyslík. Ich jedinou nádejou na záchranu je tím, na ktorého čele stojí skúsený vodič kamiónu (Liam Neeson), schopný prekonať nebezpečnú cestu cez zamrznutý oceán. Takmer nemožnú misiu komplikuje veľká vzdialenosť, prudká búrka, ale aj postupujúci odmäk. Najväčšia hrozba však ešte len má prísť…

Svet na kraji sveta

(The World To Come)

Od 23. januára

Na severovýchode Ameriky devätnásteho storočia bojuje štvorica hrdinov nielen s prírodnými živlami, ale aj s trýznivou izoláciou. Farmárova žena Abigail (Katherine Waterston) a jej nová susedka Tallie (Vanessa Kirby) sa navzájom nesmierne priťahujú. Smútiaci Abigail sa stará o svojho samotárskeho manžela Dyera (Casey Affleck), slobodomyseľná Tallie je sužovaná majetníckym správaním žiarlivého Finneyho (Christopher Abbott). Dôverné puto, ktoré sa medzi ženami uprostred divokej a nespútanej prírody vytvorí, vypĺňa prázdnotu v ich osamelých životoch.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Liam Neeson #HBO Go