Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Katastrofa a odkrývanie tajomstiev. Pozrite sa, čo v týchto dňoch hýbe Netflixom

Katastrofická komédia K zemi hľaď! (Don't Look Up!) sa za posledné týždne stala najsledovanejším filmom na Netflixe. Platí to pre Slovensko aj globálne, pre celý svet. Na špici rebríčka najsledovanejších filmov sa drží už druhý týždeň, kraľuje tam od svojho uvedenia počas Štedrého dňa.

07.01.2022 11:12
Dont look up Foto:
V katastrofickej komédii Don´t Look Up účinkujú známe tváre, hlavné úlohy si zahrali Leonardo DiCaprio a Jennifer Lawrence.
debata (1)

Komédia, v ktorej hrá plejáda hviezd, od Leonarda DiCapria cez Jennifer Lawrence až po Meryl Streep, hovorí o hroziacej globálnej katastrofe spôsobenej pádom meteoritu na našu planétu, na ktorú sa snažia dvaja vedci horlivo upozorňovať, ale nikto ich neberie príliš vážne.

Táto sci-fi komédia ale stále nedobehla v celkovej sledovanosti akčnú komédiu Red Notice, ktorá je najpopulárnejším filmom na Netflixe (podľa rebríčka Netflixu, ktorý zverejňuje na týždennej báze a vyhodnocuje filmy podľa hodín sledovania počas prvých 28 dní od začiatku streamovania).

Markiza filmy kolaz Čítajte aj Filmové premiéry na Markíze v roku 2022: Jirka Mádl ako moderný foter aj Dwayne Johnson v džungli

Za posledný zverejnený týždeň (27. december 2021 až 2. január 2022) sa na druhé miesto v sledovanosti prepracoval český dokument Karel o zosnulom mnohonásobnom Zlatom slávikovi Karlovi Gottovi. Samozrejme, na druhom mieste figuruje iba v slovenskom rebríčku, hoci jeho popularita prekročila hranice niekdajšieho Česko-Slovenska.

Na druhej priečke sa film Karel režisérky Olgy Špátovej Malířovej umiestnil aj v Českej republike, v Nemecku, kde bol spevák mimoriadne obľúbený, sa do prvej desiatky neprepracoval. Karel Gott v tejto osobnej spovedi nakrúcanej v posledných mesiacoch jeho života, keď už bolo zrejmé, že nad chorobou sa mu nepodarí zvíťaziť, rekapituluje svoj život, hodnotí pracovné úspechy, osobné vzťahy, odhaľuje zlyhania a tajomstvá, ktoré neboli všeobecne známe.

Karel Gott  - film KAREL - foto2  foto Karel Gott Agency   1 Čítajte viac Toto v kine neuvidíte. Pozrite si nezverejnené zábery Karla Gotta

V prvej desiatke slovenských favoritov na Netflixe sa úspešne drží aj film V nemilosti (Unforgivable) so Sandrou Bullockovou v hlavnej úlohe. Bývalá väzenkyňa sa po odpykaní trestu snaží začleniť do života, ale nedarí sa jej, spoločnosť ju trestá ďalej. Postupne sa odhaľuje tajomstvo ukryté za vraždou, ktorá ju posadila za mreže.

Matky - film Čítajte aj Aké kinohity prinesie v roku 2022 Jojka? Len nedávno boli tieto filmy v kinách...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Karel #Lost Daughter #Don´t Look Up