Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Temný rytier sa pustí do boja s mačacou ženou po svojom boku. Pozrite si trailer!

Trailer pre titul The Batman, ktorý nedávno predstavila spoločnosť Warner Bros., sa okrem zločincov v známom fiktívnom meste Gotham City sústreďuje na dynamiku komplikovaného vzťahu medzi Catwoman a Temným rytierom.

31.12.2021 06:00
the batman Foto:
Robert Pattinson ako Batman a Zoe Kravitzová ako Catwoman.
debata

Kým on je strážcom Gotham City, ktorý si na zneškodňovanie kriminálnikov z podsvetia neberie saténové rukavičky, ona je zvodnou a provokatívnou mačacou zlodejkou, okolo ktorej sa stále motajú nejaké mačky.

Ich cesty sa skrížia, keď Riddler (Paul Dano) terorizuje metropolu posielaním zložitých hádaniek Batmanovi, ktorými naznačuje zlovestné tajomstvo mesta.

Dve a pol minúty trvajúca ukážka z filmu režiséra Matta Reevesa sa začína tým, že Brucea Wayna (čiže Batmana v podaní Roberta Pattinsona), oslovia, aby urobil viac pre Gotham City. Kým sa Batman musí zaoberať Riddlerom a jeho správami plnými otáznikov, stretne sa s Catwoman (resp. jej alter egom Selinou Kyleovou).

Matrix 4 Čítajte aj Matrix znova rozdáva farebné pilulky. Bol naozaj dobrý nápad vzkriesiť Nea a Trinity?

Zloduch, ktorý vraj pozná skutočnú Batmanovu identitu, povie Bruceovi, že je spojený s temnou históriou Gothamu.

Selina alias Catwoman sa pridáva k Temnému rytierovi, aby spolu zatočili so zločincami škodiacimi mestu. Z tvrdého boja nemá strach a keď jej Bruce Wayne povie: „Selina, nezahadzuj svoj život,“ odpovedá mu: „Neboj sa, miláčik, mám ich deväť.“

januar hbo Čítajte aj Aké filmy prinesie január na HBO? Oscarové hviezdy aj legendárni animovaní hrdinovia v ľudskom svete

The Batman sa má do slovenských kín dostať 3. marca a okrem Roberta Pattinsona a Zoe Kravitzovej si v ňom zahrajú Andy Serkis ako Batmanov verný sluha Alfred Pennyworth, Colin Farrel ako zloduch Penguin, Paul Dano ako Riddler, John Turturro ako zločinecký šéf Carmine Falcone, Jeffrey Wright ako komisár Gordon a Peter Sarsgaard ako okresný prokurátor.

Pozrite si trailer:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Robert Pattinson #Zoe Kravitz #Catwoman #The Batman #Temný rytier