Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Čistič Ray Donovan nedokončil, čo bolo treba. Vráti sa späť!

Autori potrebovali dopovedať príbeh a po siedmich sériách príde ešte jedna bodka.

28.11.2021 07:00
liev-schrieber-ray-donovan-season-7-1 Foto:
Liev Schreiber ako Ray Donovan.
debata

Kde sa v roku 2019 skončil seriál, tam pokračuje film. Uzatvorením siedmich seriálových sezón bude film Ray Donovan, ktorý bude mať premiéru 14. januára na Showtime. Donovanovci sa vracajú späť do Bostonu, aby tu čelili minulosti. V boji ich drží iba zúrivá vzájomná láska. Či už sú spolu alebo každý zvlášť, jedna vec je ale istá – Ray nenecháva veci nedokončené.

Raya Donovana v podaní Lieva Schreibera poznali diváci v rovnomennom seriáli ako chlapíka, ktorý robil špinavú prácu za hollywoodsku smotánku. Bol to likvidátor problémov, vďaka ktorému losangelská a neskôr aj newyorská smotánka mohla v pokoji spať. Po tom, čo bol prepustený z väzenia Rayov otec Mickey, sa spustí reťazec udalostí, ktoré otrasú celou rodinou. A Ray dokáže vyriešiť takmer všetky problémy, až na tie, ktoré sa týkajú jeho vlastnej rodiny.

Trialer k siedmej sérii seriálu Ray Donovan.

Rayov brat Bunchy bol zneužitý farárom a ten sa nevie dostať z alkoholovej závislosti, druhý brat si v boxerskom ringu zaobstaral parkinsona. Sestra si vzala život ešte ako tínedžerka a rodinu máta aj po rokoch. K tomu má Ray aj vlastnú rodinu, manželku a dve deti. Za pôvodcu všetkých problémov považuje Ray svojho otca Mickeyho, ktorý bol prepojený s írskou mafiou a nevedel ochrániť svoju rodinu. Po návrate z basy chcel pomstu, peniaze a nový život. Keď už má Ray situáciu pod kontrolou, príde Mickey a plány mu prekazí.

Red Notice1 Čítajte viac Netflix zaplatil najväčšie hviezdy a toto je výsledok...

Film nadväzuje na siedmu sériu a Ray sa snaží vypátrať Mickeyho, ktorý sa vyparil a zastaviť ho. Chce zabrániť tomu, aby jeho otec spôsobil ďalšie krviprelievanie. Vo filme, ktorý príde v januári, sa tiež spája súčasný spor Donovanovcov a Sullivanovcov s pôvodným príbehom Raya a Mickeyho spred 30 rokov.

Schreiber sa podieľal na scenári spolu so showrunnerom seriálu Davidom Hollanderom, ktorý režíroval film.

Začiatkom leta prezident spoločnosti Showtime pre zábavu Gary Levine sľúbil divákom uspokojivé zakončenie seriálu. Fanúšikovia totiž naliehali, aby seriál nezostal s otvoreným koncom. Film by mal byť podľa Levina dôstojným zakončením celej série.

Pozrite si trailer k filmu:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jon Voight #Liev Schreiber #Mediaklik #Ray Donovan