Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ktorý film si pozrelo najviac divákov? Tohto hrdinu už asi v roku 2021 nikto nepredbehne

Danielovi Craigovi pri jeho prvej bondovskej skúsenosti Casino Royale nepriali a hovorili, že nie je dostatočne "na úrovni", aby stvárnil agenta Jej veličenstva. O jeho poslednom filme v úlohe Jamesa Bonda už nikto nepochyboval.

23.11.2021 06:00
James Bond Foto:
Daniel Craig poslednýkrát ako agent Jej veličenstva vo filme Nie je čas zomrieť.
debata

Nie je čas zomrieť sa počas uplynulého víkendu stal najlepšie zarábajúcim filmom roka 2021, ako aj celej pandemickej éry.

Víkendový zisk 2,7 milióna dolárov pomohol snímke katapultovať sa cez hranicu 700 miliónov dolárov. Celosvetovo so 729,1 miliónmi dolárov prekonáva doterajšieho najlepšie zarábajúceho rekordéra, film Rýchlo a zbesilo 9, ktorý celosvetovo zarobil 725,3 milióna dolárov. Na Slovensku film zatiaľ celkovo videlo viac ako 104-tisíc divákov a zarobil 744 362 eur.

No Time to Die Daniel Craig Čítajte viac Recenzia nového Jamesa Bonda: Daniel Craig sa lúči. Srdcervúco a navždy

Dvadsiaty piaty film zo série o agentovi 007 je posledným z piatich filmov, v ktorých hlavnú úlohu stvárnil Daniel Craig.

Britský herec sa rozhodol so superšpiónom rozlúčiť, pretože išlo o fyzicky namáhavé nakrúcanie. A byť v koži najznámejšieho agenta bolo celkovo vyčerpávajúce, ako hovorí v dokumente Being James Bond, ktorý je dostupný na HBO GO.

Spider-Man - No Way Home  Poster 2 Čítajte aj Na toto sa čakalo! Pozrite si nový oficiálny trailer k Spider-Manovi

Vo filmovom svete sa čaká ešte na dva divácky atraktívne filmy, ktoré by mohli zamiešať karty. Prvým je Spider-Man: Bez domova a Matrix Ressurections, ktoré prichádzajú v období okolo Vianoc. Ich premietanie v kinách môže byť ohrozené pandémiou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Daniel Craig #No Time to Die #Mediaklik