Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Netflix zaplatil najväčšie hviezdy a toto je výsledok...

Hviezdy, ktoré neprekročia svoj tieň

Vráťme sa ešte k hereckým výkonom. Trio Johnson-Reynolds-Gadot patrí k najlepším v súčasnej komerčnej kinematografii. Problém nastáva, keď sa majú hodnotiť ich herecké výkony. Vo svojich filmoch hrajú isté typy charakterov, hrajú to stále rovnako a nemajú čím prekvapiť. Ale ak to za hercov neurobí scenárista a režisér, sami svoju úlohu zásadne nezmenia. A prečo by ich obsadzovali do protitypov, keď to tak výborne funguje? Netflix určite nepatrí medzi tých, ktorí budú riskovať.

Muskulatúrny obor Dwayne „The Rock“ Johnson hrá v Red Notice agenta, ktorý chce chytiť šikovného a prefíkaného zločinca Strelca (The Bishop). Zbytočne veľa nerozpráva, lebo – ako zvyčajne – reč jeho tela hovorí dostatočne. A keď už čosi povie, má to svoju váhu. V úlohe prvotriedneho zostavovateľa psychologických profilov FBI pôsobí trochu čudne (samozrejme nehovoríme, že kombinácia kulturista-intelektuál je nemožná, len je skôr raritná ako bežná). Pri jeho postave dôjde aj k zvratu, ale ten je pomerne ľahko predvídateľný.

Ryan Reynolds, hlavná postava z filmov Free Guy alebo Deadpool, je už pravdepodobne na večné veky zabetónovaný v škatuli „vtipný chlapík“. Dialógy sú postavené na jeho hláškach, nie je seriózny ani na chvíľu a hrá špičkového podvodníka. To mu dokonale sedí.

Bývalá izraelská miss Gal Gadot, ktorá je známa aj ako superhrdinka Wonder Woman, je v tomto filme zvodná a prefíkaná. Opäť – nič nové. So svojimi súpermi sa hrá ako mačka s myškami a vždy je krok pred nimi. Ale svoj tieň touto úlohou neprekročí. Dá sa povedať, že naskočila na vlak, z ktorého zosadla Angelina Jolie.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ryan Reynolds #Gal Gadot #Dwayne "The Rock" Johnson #Red Notice #Mediaklik