Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Netflix zaplatil najväčšie hviezdy a toto je výsledok...

Čo sa stane, keď namixujete Jamesa Bonda, Indianu Jonesa a tri áčkové hviezdy Hollywoodu?

20.11.2021 06:00
Red Notice1 Foto:
Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds sú ťahúňmi Red Notice.
debata (3)

Niektorí hľadajú, niektorí utekajú a iní sa ukrývajú. To sú tri základné charakteristiky troch hlavných postáv v novom filme Red Notice z originálnej produkcie Netflixu. Aktuálne trhá rekordy sledovanosti, od premiérového uvedenia v rámci Netflixu je najsledovanejším filmom u nás aj vo svete.

Netflix pre svoj film s najvyšším rozpočtom (hovorí sa o 200 miliónoch dolárov) vybral áčkové obsadenie, ktoré bezpochyby zhltlo časť rozpočtu. To bola pre tento film ale tá najdôležitejšia investícia, pretože trojica hercov filmu dodala imidž a nabalila na seba záujem fanúšikov jednotlivých hercov.

Spencer film Čítajte aj Filmy, na ktoré diváci tento rok budú márne čakať. Do kín nedorazia!

Dwayne Johnson, Gal Gadot a Ryan Reynolds sú jednoznační ťahúni Red Notice. Ich fanúšikovia presne vedia, čo od nich čakať. Potiahnu film svojou charizmou, no o veľkých hereckých výkonoch nemožno hovoriť.

Ale stačí toto na dobrý film? Nuž… Podľa toho, čo od filmu očakávate a s čím ste ochotní sa uspokojiť. Tieto tri megahviezdy ťahajú, čo to dá, ale z Red Notice aj tak neurobia výnimočný film, o ktorom sa divákom bude snívať alebo si naň o pár dní spomenú. Je to konzumná „jednohubka“, pri ktorej sa chvíľami zasmejete, miestami sa zabavíte a idete ďalej. Ale aj to len za predpokladu, že preferuje akčné komédie a televízne dobrodružstvo. Prečo také tvrdé slová?

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Ryan Reynolds #Gal Gadot #Dwayne "The Rock" Johnson #Red Notice #Mediaklik