Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Chce všetko napraviť, ale minulosť jej neodpustia. Sandra Bullocková sa predstaví ako väzenkyňa

Pozrite si upútavku na novú drámu na Netflixe.

30.10.2021 06:00
Sandra Bullock Foto:
Sandra Bullocková ako bývalá väzenkyňa vo filme Unforgivable.
debata

Netflix zverejnil trailer na nový film V nemilosti (Unforgivable) so Sandrou Bullock v hlavnej úlohe. Ide o príbeh ženy, ktorá strávila dlhý čas vo väzení a vracia sa naspäť. Ľudia jej ale minulosť neodpustia. Snaží sa nájsť jedinú blízku osobu – svoju sestru Katie, ktorú prakticky sama vychovala a musela ju opustiť. Snaží sa odčiniť traumy, ktoré spôsobila, misia je to však náročná, ak nie úplne nemožná.

„Moja postava je niekto, kto bol 20 rokov uväznený za dosť ohavný zločin a dostane sa von,“ povedala nedávno Bullock, ktorá je aj jednou z producentov filmu. „Činom, ktorý spáchala, ovplyvnila životy niekoľkých ľudí a k jej prepusteniu sa viaže veľa nenávisti, hnevu, horkosti a smútku. Chce nájsť jednu osobu, jedinú príbuznú, ktorú mala, keď tam vošla. A vy sa stále pýtate sami seba, prečo to nemôže nechať tak?“ zamýšľa sa herečka.

HOUSE OF GUCCI Čítajte aj Lady Gaga spriada intrigy, ako prevziať impérium Gucci. Pozrite si nový trailer očakávaného filmu

Film režírovala nemecká režisérka Nora Fingscheidt a okrem Sandry Bullock si vo filme zahrala aj Viola Davis, známa zo seriálu Vražedné práva (How To Get Away With Murder). V mužských úlohách sa predstavia Jon Bernthal či Vincent D'Onofrio.

Film je založený na britskej minisérii Unforgiven z roku 2009, ktorý získal ocenenie najlepší dramatický seriál od Kráľovskej televíznej spoločnosti. Producenti preň dlho hľadali správne pomenovanie. Rovnaký názov má film z roku 1992 s Clintom Eastwoodom (u nás uvádzaný pod názvom Nezmieriteľní). Aby sa to neplietlo a nemuseli riešiť autorské práva, rozhodli sa nakoniec pre Unforgivable (v preklade Neodpustiteľné).

Pozrite si upútavku na nový film, ktorý bude na Netflixe od 10. decembra:

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sandra Bullock #netflix #oseriáloch #Unforgivable