Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Tom Holland vešia kostým Spidermana na klinec. Bude z neho úplne iný akčný hrdina

Pozrite sa na zábery z chystaného filmu spracovaného podľa obľúbenej videohry Uncharted.

23.10.2021 08:19
Tom Holland Uncharted Foto:
Vo filme Uncharted hrá kľúčovú postavu Tom Holland (Spider-Man: Ďaleko od domova).
debata

Nathan Drake bol dosiaľ známy najmä fanúšikom akčnej adventúry Uncharted. Jedna z najpopulárnejších herných sérií v histórii sa dočkala filmového spracovania a k rovnomennému filmu predstavili prvý trailer!

Vo filme Uncharted hrá kľúčovú postavu Tom... Foto: Itafilm
Tom Holland Uncharted Vo filme Uncharted hrá kľúčovú postavu Tom Holland (Spider-Man: Ďaleko od domova).

Séria videohier, v ktorej centre stojí dobrodruh a lovec pokladov Nate Drake, lámala so svojím posledným prírastkom Uncharted 4: A Thief's End v roku 2016 rekordy. Celosvetový zárobok vo výške 15 miliónov po spustení predaja a PlayStation 4 bol obrovským úspechom.

doctor-stange-in-the-multiverse-of-madness-header Čítajte aj Ďalšie zdržanie filmov o marvelovských hrdinoch! Načo tie odklady?

A tak bolo len otázkou času, kedy Sony mladého lovca pokladov pozve do sveta filmu. Dobrodružstvá Nathana Drakea si budú môcť filmoví fanúšikovia užiť budúci rok. Snímka by mala byť tzv. „origin story“ charizmatického lovca pokladov, teda príbeh o jeho pôvode a o počiatkoch priateľského puta medzi ním a fúzatým kumpánom a mentorom, Victorom „Sully“ Sullivanom.

Pozrite si trailer:

Hlavným hrdinom filmovej adaptácie videohry Uncharted je Tom Holland.

V hlavných úlohách sa predstavia Tom Holland ako Nathan Drake a Mark Wahlberg (The Departed) ako Victor Sullivan. Dlho nevedeli nájsť režiséra, ktorý by sa materiálu chopil a nakoniec sa na túto úlohu podujal Ruben Fleischer (Venom, Zombieland).

spiderman, spider-man, tom holland, Čítajte aj Ďalšie žaloby v prípade Spider-Mana a iných marvelovských charakterov! Disney sa nevzdá bez boja

Ešte predtým ale Toma Hollanda uvidíme v očakávanom filme Spider-Man: No Way Home (pravdepodobne bude u nás distribuovaný pod názvom Bez domova). Termín si zapíšte do kalendára – je to 16. december. Čo bude ďalšj so Spider-Manom v podaní Toma Hollanda, sa ešte uvidí. Nateraz má ale pod palcom Nathana Drakea.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Tom Holland #oseriáloch #Uncharted