Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Krvilačná beštia sa znova potĺka po uliciach mesta. Spoznávate ju?

Mesto sa vzoprie proti teroru vraždiaceho monštra. Pokračovanie legendárneho hororového Halloweenu s Jamie Lee Curtis je čochvíľa tu, pozrite si ochutnávku.

08.10.2021 10:55
Halloween kills2 Foto:
Halloween zabíja je pokračovaním úspešných hororových filmov.
debata

Už je to nejaký ten piatok, čo sa do filmového sveta dostala postava Michaela Myersa v horore Halloween. Od roku v roku 1978 sa stal klasikou v tomto žánri a bolo nakrútených už mnoho pokračovaní o šialenom vrahovi s maskou na tvári, ktorý so svojim krvavým nožom číha na ľudí v meste vždy okolo Halloweenu. Keďže milovníkov hororového žánru táto téma stále zaujíma, objavilo sa už mnoho pokračovaní.

To najnovšie príde do kín už 21. októbra. Príbeh hororu Halloween zabíja (Halloween Kills) sa začíná v momente, kedy sa predchádzajúci film skončil.

zväčšiť Halloween zabíja je pokračovaním úspešných... Foto: Universal Pictures
Halloween Kills Halloween zabíja je pokračovaním úspešných hororových filmov. Jamie Lee Curtis hrala už v originál filme z roku 1978.

Obľúbená Myersova obeť Laurie Strodeová (Jamie Lee Curtis) sa rozhodla prestať utekať pred vraždiacim monštrom a začala proti nemu bojovať. Nalákala ho do perfektnej pasce. Z horiaceho domu, kde je v plameňoch uväznený tento postrach celého mesta, odchádza Laurie s dcérou a vnučkou do nemocnice. V domnení, že vrah, ktorý ju celý život prenasledoval, je navždy odrovnaný.

Myersovi sa ale, ako sa dalo predpokladať, podarilo uniknúť. To je základný kameň pre pokračovanie desivého príbehu o chladnokrvnom vraždiacom monštre, ktoré sa potuluje ulicami mesta pripravujúceho sa na halloweensku noc a zabíja na počkanie.

Laurie to nevzdáva a začne chystať ďalší plán na jeho zneškodnenie a presvedčí obyvateľov mesta, aby sa nebáli a bojovali.

ty, you Čítajte aj Návrat vraždiacich psychopatov, ale aj zombíci! Seriálový október bude bomba

Okrem Jamie Lee Curtis vo filme účinkuje aj ďalšia herečka, ktorá bola v pôvodnom filme z roku 1978, Kyle Richardsová. Zopakuje si svoju úlohu Lindsey z pôvodného Halloweenu.

Bude o 43 rokov staršia krvilačná beštia aj po toľkých rokoch stále ten správny hororový materiál?

Pozrite si trailer, ktorý je malou ochutnávkou toho, čo onedlho príde do kín.

Upútavka na horor Halloween zabíja.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jamie Lee Curtis #oseriáloch #Halloween Kills #Halloween zabíja