Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Armáda mŕtvych prichádza s prekvapivým prequelom. Kam sa podeli zombíci?

Pozrite si trailer k Armáde zlodejov, ktorý onedlho príde na Netflix.

03.10.2021 06:00
Army of thieves Foto:
Matthias Schweighöfer a Nathalie Emmanuel vo filme Armáda zlodejov.
debata (1)

Netflix posilňuje zombie svet Zacka Snydera a prináša novinku v podobe Armády zlodejov (Army of Thieves). Ide o prequel k filmu Armáda mŕtvych, v ktorom sa predstaví jedna z postáv pôvodného filmu.

Nemecký herec Matthias Schweighöfer ťahá nielen samotný príbeh prostredníctvom postavy Ludwiga Dietera, film aj režíroval. Popri bohatých hereckých skúsenostiach to bude už jeho piaty režisérsky počin, doteraz však išlo výlučne o komediálne žánre.

spiderman, spider-man, tom holland, Čítajte aj Ďalšie žaloby v prípade Spider-Mana a iných marvelovských charakterov! Disney sa nevzdá bez boja

Čo je zaujímavé, tentoraz to nebude zombíkovská apokalypsa. Ludwig Dieter pracuje za prepážkou v banke v malom mestečku. Nechá sa zlákať záhadnou ženou, ktorá ho požiada, aby otvoril viaceré nevylúpiteľné trezory po Európe.

V prípade prequelu Armády mŕtvych ukazujú svet ešte predtým, ako vypukla zombíkovská apokalypsa. Čakajte skôr napínavé krimi o láske a lúpežiach, ktoré bude Netflix streamovať od 29. októbra.

Pozrite si trailer:
Trailer k filmu Armáda zlodejov.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Zack Snyder #oseriáloch #Armáda mŕtvych #Armáda zlodejov #Matthias Schweighöfer