Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Taký katastrofický film tu ešte nebol! Mesiac sa rúti na Zem, ľudstvo končí

Nemusíte cestovať na Mesiac, príde za vami. Už upútavka na film Moonfall je divoká jazda.

07.09.2021 07:00
debata (25)

Už nemusíte túžiť po ceste na Mesiac. Mesiac píde za vami. Ale bude to prvý aj posledný raz. Ľudstvo v roku 2022 končí. To aspoň hovorí upútavka na nový sci-fi thriller Moonfall, ktorý vznikol v americko-kanadsko-čínskej koprodukcii a spoluautorom scenára a režisérom je sám Roland Emmerich. Veľmajster epických katastrofických filmov osobne.

Veľkolepý katastrofický film Moonfall s Halle... Foto: Lionsgate
Moonfall2 Veľkolepý katastrofický film Moonfall s Halle Berry v hlavnej úlohe sľubuje zápletku, aká tu ešte nebola.

Oscarová herečka Halle Berry sa v tomto filme ako bývalá astronautka vracia do vesmíru. Cieľom je zachrániť Zem, pretože Mesiac sa kvôli neznámej sile vychýlil z obežnej dráhy a život na Zemi má o pár týždňov kompletne vyhasnúť. Nervydrásajúca upútavka sľubuje riadnu nálož akčných scén. Milovníci sci-fi a katastrofických filmov sa majú na čo tešiť.

nemocnica, richard autner, Čítajte aj Jojka trafila do čierneho! Jej nová lekárska dráma potvrdzuje status ostro sledovaného seriálu

V traileri odchádza Halle Berryová na nebezpečnú misiu do vzdialených častí vesmíru po boku herca Patricka Wilsona (známy napríklad ako hlavný hrdina seriálu Fargo z roku 2015). Cestou musia prekonať mnohé prekážky po tom a zisťujú, že Mesiac nie je tým, čo sme si mysleli. Spolu s ďalšími členmi posádky, medzi ktorými je napríklad aj autor konšpiračných teórií, musia zachrániť svet pred zánikom.

Vtelenie zla, Čítajte aj Radi sa v kine bojíte? Tak túto filmovú novinku musíte bezpodmienečne vidieť

Snímka je najnovším prírastkom do filmografie režiséra Rolanda Emmericha, ktorý okrem Dňa nezávislosti stvoril napríklad Godzillu, Patriota, 2012 či Deň potom.

V hlavných úlohách filmu sa predstavia Kelly Hu, John Bradley, Michael Peña, Charlie Plummer a Donald Sutherland. Moonfall sa dostane v USA do kín začiatkom februára 2022 a u nás pravdepodobne v rovnakom čase.

Hale Berry sa budúci rok chystá debutovať ako režisérka s celovečerným filmom Bruised (Netflix), v ktorom stvárňuje ku kariére sa vracajúcu bojovníčku, snažiacu sa zladiť profesionálny život s materskými povinnosťami.

© Autorské práva vyhradené

25 debata chyba
Viac na túto tému: #Halle Berry #oseriáloch #Moonfall