Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Hodiny tikajú. Daniel Craig vytasí zbraň ako agent 007 posledný raz už koncom septembra

Bude to najdlhšia bondovka všetkých čias! Pozrite si finálny trailer k toľko očakávanému filmu Nie je čas zomrieť.

06.09.2021 06:00
debata (1)

Dlho ho odkladali, ale teraz sa už do kín musí dostať! V poradí 25. film zo série snímok o ikonickom agentovi 007 má naplánovaný vstup do slovenských kín už o necelé tri týždne. Cesta to bola kľukatá a plná prekážok a vynútených prestávok. Štvrtok 30. septembra je ten deň, kedy to vypukne. Do kín vstúpi nová bondovka Nie je čas zomrieť, posledná s Danielom Craigom v hlavnej úlohe. A to dokonca týždeň pred veľkolepou americkou premiérou.

Daniel Craig a Léa Seydoux v bondovke Nie je... Foto: Forum Films
Daniel Craig a Léa Seydoux No time to die Daniel Craig a Léa Seydoux v bondovke Nie je čas zomrieť (No Time to Die).

Daniel Craig sa rozlúči s agentom v najdlhšej zo všetkých bondoviek. Film má stopáž neuveriteľných 163 minút. Nový a finálny trailer, ktorý nedávno zverejnil americký distribútor filmu MGM, vzdáva poctu Craigovi ako slávnemu špiónovi v dokonalom obleku.

Shang Chi Čítajte aj Nuda cez víkend? V kinách na vás čaká akcia, zábava, horor aj romantika

Snímka nádejného režiséra Caryho Jojiho Fukunaga zachytáva Bonda po tom, ako odišiel z aktívnej služby a užíva si pokojný život na Jamajke. Zaslúžený oddych ale netrvá dlho, čoskoro sa objaví jeho starý priateľ zo CIA Felix Leiter (Jeffrey Wright) so žiadosťou o pomoc pri záchrane uneseného vedca. A tak je Bond späť v hre!

Finálny americký trailer k 25. bondovke Nie je čas zomrieť.

Vo filme Nie je čas zomrieť (No Time to Die) hrajú Rami Malek, Lea Seydoux, Lashana Lynch, Naomie Harris, Ben Whishaw, Christoph Waltz a Ralph Fiennes.

Film bude sprevádzať nový dokument Being James Bond: The Daniel Craig Story (Byť Jamesom Bondom: Príbeh Daniela Craiga), ktorý podrobne mapuje Craigovovu 15-ročnú cestu s agentom 007.

Dokument bude bezplatne streamovaný v aplikácii Apple TV od 7. septembra. Bude obsahovať nezverejnené zábery zo všetkých bondoviek, v ktorých hral hlavnú úlohu Daniel Craig, vrátane tej najnovšej.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #James Bond #oseriáloch #No Time to Die #Nie je čas zomrieť