Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Majk Spirit pootvoril dvere do svojho súkromia. U Jana Krausa prezradil aj svoje plány na sťahovanie

Raper vyrozprával aj romantický príbeh, ktorý stojí za jeho manželstvom.

31.05.2023 06:00
Show Jana Krause, Majk Spirit Foto:
Raper Majk Spirit v Show Jana Krause.
debata

Týždeň čo týždeň prináša Show Jana Krausa rozhovory so zaujímavými hosťami a ani dnešok nebude výnimkou. Jeho hosťami budú tentokrát herec Aleš Háma, herečky Rozália Prachařová, Josefína Prachařová a Sofia Höppnerová, ale aj slovenský spevák a raper Majk Spirit, ktorý bude posledným hosťom večera.

tomáš a diana Čítajte aj Jojka zvalcovala konkurenciu: Netradičná novinka Tomáš a Diana s rekordným výsledkom
Herec, moderátor a muzikant Aleš Háma, raper... Foto: TV Prima
Show Jana Krause, Majk Spirit Herec, moderátor a muzikant Aleš Háma, raper Majk Spirit a herečky Sofie Höppnerová a Rozálie a Josefína Prachařové v Show Jana Krause.

Hlavnou témou budú okrem rapu aj novinky zo spevákovho súkromia. Majk Spirit moderátorovi pripomenie, že sa stretli už v minulosti. „V roku 2012, keď môj prvý album získal cenu MTV za najlepší česko-slovenský počin, ste mi ju v ten večer vy odovzdával. V Roxy,“ opisuje hudobník.

Raper Majk Spirit v Show Jana Krause. Foto: TV Prima
Show Jana Krause, Majk Spirit Raper Majk Spirit v Show Jana Krause.

Prezradí tiež svoje civilné meno. „Vôbec s tým nemám problém. Michal Dušička alebo Majk Spirit. Je to easy,“ smeje sa raper z Bratislavy a hovorí, že premýšľa nad tým, že sa zo svojho rodného mesta presťahuje do Prahy. „Som zvyknutý na veľké davy,“ nenechá sa odradiť moderátorovou ironickou poznámkou, že v Prahe je už dosť plno.

Maciej Podwojski, Primark Čítajte rozhovor Šéf Primarku: Slovensko je pre nás nový trh. Dlho sme hľadali vhodnú lokalitu, napokon sme ju v Bratislave našli skôr ako v Maďarsku
Raper Majk Spirit v Show Jana Krause. Foto: TV Prima
Show Jana Krause, Majk Spirit Raper Majk Spirit v Show Jana Krause.

Sympatický raper na naliehanie Jana Krausa vyrozpráva aj romantický príbeh, ktorý stojí za jeho manželstvom. „Ona nie je Slovenka. Ona je Ukrajinka,“ začína rozprávanie o svojej žene. „Spoznal som ju v roku 2006 čisto náhodou v nejakom bare v Bratislave. Ona tam bola na výlete s kamoškou z Dubaja, kde vtedy žila. Tam sme sa spoznali, mali sme taký malý niekoľkodňový románik, nič vážne. Potom sme sa trinásť rokov nevideli a ja som v tom medzičase napísal pesničku Ženy treba ľúbiť, a tam mi v jednej slohe bola inšpiráciou aj ona, pretože vo mne zanechala silný dojem. Potom som bol v Dubaji a tam som ju zase stretol v bare, a už sme zostali spolu,“ uzatvára príbeh svojej životnej lásky. Teraz spolu majú dvojročnú dcéru.

Prečo dal svoj posledný album zadarmo na digitálne streamovacie služby a aký je recept na úspešnú dráhu rapera, sa diváci dozvedia v premiérovej epizóde Show Jana Krause už dnes, v stredu 31. mája o 20.15 hod. na Prima PLUS.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Majk Spirit #Show Jana Krause