Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový jún: Toto bude najlepší začiatok leta, aký si dokážete predstaviť!

Letná seriálová uhorka? To v júni nehrozí! Pripravte sa na nával skvelých kúskov, ktoré si nemôžete nechať ujsť. Máme pre vás viacero tipov na sledovanie. Vyberiete si?

01.06.2023 06:00
zaklínač, henry cavill, the witcher, Foto:
Koncom júna dorazí tretia séria Zaklínača.
debata

1. Vedma – Voyo

Pripravte sa na unikátny česko-slovenský seriál, ktorý sa v našich končinách ešte nenatočil. Už 16. júna dorazí na streamovaciu platformu Voyo prvé česko-slovenské fantasy s názvom Vedma. Príbeh série je dejovo zasadený do súčasnosti, no zároveň siaha až do obdobia rudolfínskej Prahy šestnásteho storočia. Filip, podobne ako mnoho ďalších alchymistov tej doby, experimentuje s elixírom večného života. Na rozdiel od ostatných sa mu – aj vďaka mýtickému Golemovi – podarí stať sa v podstate nesmrteľným.

So svojimi potomkami Luciou a Tomom tak môžu preplávať stáročiami, živení iba zlom a negatívnou energiou. Aby sa zbavili stáročného prekliatia tejto závislosti, túžia po prechode do dimenzií, kde už nikdy nebudú potrebovať fyzické telo. Jediné, čo na to potrebujú, je dostať sa k prechodovému portálu. Ten je ale strážený Vedmou. Nastáva tak odveký súboj dobra so zlom, svetla s temnotou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Manifest #The Witcher #HBO Max #Disney+ #Secret Invasion #And Just Like That #televízna sezóna 2022/2023 #The Walking Dead: Dead City