Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Televízny tip: Oscarový favorit Všetko, všade, naraz na obrazovke už dnes

Pozrite si v televízii akčnú sci-fi komédiu len pár hodín pred udeľovaním Oscarov.

12.03.2023 06:00
Všetko, všade, naraz Foto:
Všetko, všade, naraz
debata
Sex O’Clock Čítajte aj Drzá, vtipná a provokatívna. Táto novinka otvára témy, na ktoré slovenské seriály zatiaľ nemali odvahu

Akčná sci-fi komédia Všetko, všade, naraz je nominovaná na Oscara hneď v 11 kategóriách, vrátane najlepšieho filmu, réžie, scenára i herečky v hlavnej úlohe. V českej a slovenskej televíznej premiére ju uvedie televízia Canal+ Action už dnes, v nedeľu 12. marca o 20.05 hod, reprízy nasledujú v piatok 17. marca a v stredu 29. marca.

Robert Fico, Eduard Heger Čítajte aj Heger vs. Fico: Nedeľná politická diskusia prinesie duel, ktorý tu nebol roky

Režiséri Dan Kwan a Daniel Scheinert vo filme s radosťou a humorom rozprávajú príbeh o žene stredného veku, ktorá sa náhle, počas nepríjemného stretnutia na finančnom úrade, ocitne v niekoľkých paralelných vesmíroch. Všade a v rovnakom čase zrazu prežíva zbesilé dobrodružstvo. Má totiž schopnosť prestupovať súbežnými vesmírmi, nasávať v nich schopnosti a zručnosti svojich paralelných ja a tie potom použiť na záchranu všetkých svetov.

V hlavnej úlohe chudobnej majiteľky práčovne exceluje Michelle Yeoh. Nudí so svojím manželom, začína neznášať svojho otca a veľmi si nerozumie s dcérou, ktorá zase pre zmenu začína neznášať ju. Jej práčovňa smeruje ku krachu a úradníčka z finančného úradu jej k tomu hodila na krk daňové priznanie. Práve sedí na daňovom, keď sa zrazu objaví jej manžel z inej dimenzie a ukáže jej, že má stovky ďalších paralelných životov a nie každý z nich je takýto „naprd“.

Sex O’Clock Čítajte aj Drzá, vtipná a provokatívna. Táto novinka otvára témy, na ktoré slovenské seriály zatiaľ nemali odvahu

Vedľa seba totiž existuje množstvo paralelných vesmírov a všetkým teraz hrozí smrteľné nebezpečenstvo. Na hlavnú hrdinku tak čaká niečo ešte desivejšie, než sú dane, pretože jedine ona môže zlo s veľkým „Z“ zastaviť. Má totiž schopnosť prestupovať alternatívnymi vesmírmi, nasávať z nich schopnosti a zručnosti svojich paralelných ja a tie potom použiť na záchranu všetkých svetov. V jednom je filmovou hviezdou, v inom kuchárkou, v ďalšom majsterkou kung-fu, niekde má namiesto prstov párky, inde si úradníčku z finančného úradu vzala za ženu a niekde je zase obyčajným kameňom. Na všetky svoje ja sa môže napojiť a žiť naraz nespočetné množstvo rozličných životov.

Film Všetko, všade, naraz už získal množstvo prestížnych ocenení, sú medzi nimi aj Zlaté glóbusy, Chritics' Choice Awards, Screen Actors Guild Awards, Independent Spirit Awards či BAFTA.

Sci-fi komédia Všetko, všade, naraz už vyniesla... Foto: A24
michelle yeoh Sci-fi komédia Všetko, všade, naraz už vyniesla predstaviteľke hlavnej ženskej hrdinky Michelle Yeoh Zlatý glóbus. V prekvapivom kinohite vlaňajška zakúša ako matka, manželka a príslušníčka etnickej menšiny ťarchu viacerých existencií v paralelných vesmíroch.

Nový TV program CANAL+ Action s ponukou akčných filmov a seriálov v slovenskom znení je od 28. februára dostupný pre zákazníkov Slovak Telekom (Magio TV), Digi TV, Skylink a freeSAT.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Oscary 2022 #Canal+ Action