Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Toto by ste nečakali! Ďalšia kultová telenovela sa vracia a to nie je všetko...

...čoskoro diváci uvidia aj nové pokračovanie.

29.01.2023 06:00
skrytá vášeň, Foto:
Divákov čaká repríza Skrytej vášne, následne sa diváci dočkajú aj nového pokračovania po 20 rokoch.
debata (1)
iveta, mama, dunaj, Čítajte aj Mimoriadne bohatý seriálový január! Ktoré slovenské novinky si nenechávate ujsť?

Jedna z najobľúbenejších a najúspešnejších telenoviel je späť! Traja bratia, tri sestry a tri neobyčajné príbehy plné vášne, ktorá nezostane skrytá. Kolumbijskú telenovelu Skrytá vášeň bezpochyby milujú všetci – ženy pre charizmatických hrdinov, muži kvôli očarujúcim hrdinkám. Seriálovú legendu si budú môcť diváci a diváčky vychutnávať už od pondelka 30. januára 2023, vždy od pondelka do piatka o 20:30 na televízii Doma, a to hneď v dvoch častiach za sebou.

Klamstvo, Tomáš Maštalír Čítajte aj Markíza uvedie nový seriál: Siahla po celosvetovom hite, púšťa sa do neprebádaných vôd

„Televízia Doma prináša okrem špičkových tureckých seriálov aj to najlepšie zo sveta latinskoamerických telenoviel. Medzi kultové a celosvetovo mimoriadne obľúbené telenovely patrí aj Skrytá vášeň, pričom diváci a diváčky sa k nej dodnes radi vracajú. Po skončení nemenej legendárneho Divokého anjela sa preto už na konci januára 2023 môžu tešiť na veľký návrat nezabudnuteľného príbehu lásky a vášne,“ povedala programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská.

Silvia Majeská Čítajte aj Silvia Majeská: Dunaj má potenciál na väčší počet častí, chystáme ďalšie atraktívne novinky

„A najlepšia správa na koniec, na pôvodný seriál plynulo nadviažame novými časťami, ktoré vznikli takmer dve desaťročia po tom, čo bratia Reyesovci našli lásku so sestrami Elizondovými uprostred plánu pomstiť smrť ich sestry. Rok 2023 bude preto veľkým sviatkom pre všetkých fanúšikov a fanúšičky Skrytej vášne. Tešiť sa môžu na všetky známe tváre a predstaví sa im aj nová generácia Reyesovcov,“ dodala.

Nová verzia Skrytej vášne sa dočká slovenskej... Foto: TV Markíza
skrytá vášeň, Nová verzia Skrytej vášne sa dočká slovenskej premiéry ešte v tomto roku.

Skrytá vášeň vzala obrazovky útokom v roku 2003 a okamžite sa stala hitom, predala sa do viac než 100 krajín a zamilovali si ju aj diváci na Slovensku. Verných fanúšikov si zachovala aj po takmer dvadsiatich rokoch a tí sa dožadovali nových príbehov. A aj sa dočkali: v roku 2022 americká stanica Telemundo vo veľkom štýle uviedla pokračovanie tejto seriálovej legendy.

Martin Pyco Rausch Čítajte aj Martin Pyco Rausch: Nový zákon o influenceroch je nezrozumiteľný, je to byrokratická zbytočnosť

Nová Skrytá vášeň sa kompletne natáčala v malebnom historickom mestečku v Kolumbii, o krásne scenérie nie je núdza. Čo je však najlepšie, ponuku zahrať si v seriáli prijali všetci kľúčoví herci známi z pôvodnej série. A to vrátane príťažlivého a charizmatického kubánskeho herca Maria Cimarra, ktorý si tak opäť zopakoval svoju legendárnu rolu Juana Reyesa.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #TV Doma #Skrytá vášeň