Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Nový dokument: Koniec Brangeliny alebo ako sa dokonalá love story zmenila na nočnú moru

Nový dokument ukazuje, ako sa zo zdanlivo dokonalého milostného príbehu Angeliny Jolie a Brada Pitta stal jeden z najtoxickejších sporov v histórii Hollywoodu.

20.01.2023 06:00
Brad Pitt a Angelina Jolie Foto:
Brad Pitt a Angelina Jolie v roku 2007.
debata
You, Čítajte aj Toto bude bomba Netflixu! Seriálový psychopat má problém, má na krku ďalšieho stalkera

Brad Pitt a Angelina Jolie tvorili najslávnejší celebritný pár na celom svete. Nejakú dobu sa zdalo, že prežívajú dokonalý milostný príbeh, a že nie je nič, čo by ich dokonalú romancu dokázalo ohroziť. Obaja predstavovali ideály ženskej i mužskej krásy a novinári spojením ich mien vytvorili značku Brangelina, ktorá sa stala synonymom úspechu a dokonalosti.

Brad Pitt a Angelina Jolie na Oscaroch v roku... Foto: Getty Images
Brad Pitt a Angelina Jolie Brad Pitt a Angelina Jolie na Oscaroch v roku 2012.

Zdalo sa, že nie je nič, čo by ich vzťahu dokázalo vziať lesk. Za zatvorenými dverami sa však zlatý pár, ktorého život fascinoval milióny ľudí po celom svete, začal rozpadať. Výnimočný nový dokument s názvom Brad a Angelina: Vzostup a pád hollywoodskeho manželstva zaradila do svojej ponuky streamovacia služba Voyo.

Dokument ponúka pohľad na vzťah Brada Pitta a Angeliny Jolie a ukazuje, ako sa zo zdanlivo dokonalého milostného príbehu stal jeden z najtoxickejších sporov v histórii Hollywoodu. S pomocou zasvätených osobností, odborníkov a zanietených pozorovateľov Brangeliny skúma kľúčové momenty ságy, ktorá uchvátila celý svet, od prvých zvestí o romániku na pľaci filmu Pán a pani Smithovci až po ich búrlivý rozchod a vypätý spor o opatrovníctvo aj spoločný majetok.

Brad Pitt Čítajte aj Herecké hviezdy v zlatej ére Hollywoodu: Sex, drogy a rokenrol, ako to ešte nikto vo filme neukázal
Nový dokument s názvom Brad a Angelina: Vzostup... Foto: Voyo
Brad a Angelina Nový dokument s názvom Brad a Angelina: Vzostup a pád hollywoodskeho manželstva.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brad Pitt a Angelina Jolie #Voyo