Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Markíza ide tvrdo proti Jojke! Takto jej chce prekaziť premiéru nového seriálu

Čo vytiahla Markíza proti Jojke?

08.01.2023 06:00
iveta, srdce na dlani, Foto:
Nedeľný večer bude vyhrotený. Proti sebe sa postavia dva silné formáty.
debata (7)
iveta, Čítajte aj Prvá seriálová premiéra roka 2023 je tu! Poďte sa zoznámiť s jojkárskou novinkou...

Vianoce sa skončili a nastal čas zhodiť rukavičky a opäť sa vrhnúť do nikdy nekončiaceho boja o televízneho diváka. Ako býva zvykom, Markíza s Jojkou už od prvých januárových dní ponúknu divákom viaceré premiéry. Prirodzene, najväčšia pozornosť smeruje na pôvodnú seriálovú tvorbu, ktorá patrí medzi najnákladnejšie tituly. Tento rok úplne prvú seriálovú premiéru má naplánovanú Jojka, ktorá Markízu predbehne o jeden deň.

talent, Čítajte aj Veľké šou na Jojke v roku 2023: Žiadne veľké prevratné novinky, pokračujú stálice

Už v nedeľu, 8. januára, Jojka ukáže divákom špecifickú, komediálnu minisériu s názvom Iveta. Zhodou okolností, rovnomenný seriál má v talóne aj Markíza na streamovacej platforme Voyo, ktorá ukazuje život speváčky Ivety Bartošovej. Jojkárska Iveta bude úplne o niečom inom!

tomáš a diana, maštalír, mórová, Čítajte aj Jojkárske seriály v roku 2023: Najväčší počet noviniek a mix žánrov, ktorý tu doteraz nebol

Iveta (Alžbeta Ferencová) je mladá čaja z východosloven­ského mesta Trebišov. Osemnásťročné dievča je slečna drsňák. Najradšej vysedáva v miestnej putike so staršími pánmi, hrá poker a pije borovičku. Žije len s mamou Dianou (Zuzana Mauréry), ktorá trávi väčšinu času v kostole a modlí sa za svoju dcéru. Iveta je krásna žena. Všetci to vidia, len ona veľmi nie, nepotrpí si na šminky ani sexi oblečenie. Je to taký „chalan v sukni“. Jej nevšednú krásu si všimne hľadač talentov Ivan (Daniel Fisher), keď ide pozrieť miestny baletný krúžok. Ten jej ponúkne prácu snov v modelingu v hlavnom meste. A tak sa začína jej veľké dobrodružstvo.

Takto vyzerá nový seriál Iveta! Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Záber zo seriálu Iveta na Jojke.
dunaj, dunaj k vašim službám, Čítajte aj Markizácke seriály v roku 2023: Pripravte sa na nálož noviniek a žánrov, ktoré tu doteraz neboli

Markíza sa rozhodne nechystá vypratať bojové pole a proti Jojke vytasí ťažký kaliber, ktorý na Slovákov vždy dobre fungoval. A to filmovú premiéru ďalšej českej rodinnej komédie. Práve české filmy prinášajú komerčným staniciam nadpriemerné výsledky a ľahko si poradili s konkurenciou. Zatlačí Markízu Jojku do kúta?

markíza, tv markíza, logo, Čítajte aj Markíza neprestáva prekvapovať: Návrat šou po 17 rokoch. A teraz odhalenie moderátora

Markíza v nedeľu večer odpremiéruje film Srdce na dlani, ktorý bol pred pár mesiacmi v kinách. V novej komédii Srdce na dlani od tvorcov diváckeho hitu Ženy v behu sa prepletá niekoľko príbehov o láske, ktorá temperamentne zasiahne do života starších, mladších aj najmladších hrdinov. Láska kvitne v každom veku. Dôkazom toho je aj Josef (Boleslav Polívka), ktorý sa teší, že si na staré kolená konečne splní sen a stane sa klaunom. Keď stretne ráznu Marušku (Eliška Balzerová), cíti, že sa hľadali celý život. Problémy v láske rieši aj jeho dcéra a vnuk, ktorý sa zamiluje do spolužiačky v škôlke.

Kto vyhrá nedeľný súboj medzi televíziami? Vyjde stratégia Markízy a prekazí Jojke prvú veľkú januárovú premiéru?

© Autorské práva vyhradené

7 debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #TV Markíza #seriál Iveta #televízna sezóna 2022/2023 #rok 2023