Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálový január: Rok 2023 sa začína bombastickými hitmi! Toto nemôžete zmeškať

Kto by čakal, že po Vianociach príde chudobný seriálový január, tak je na veľkom omyle! Prinášame vám tipy, ktoré na začiatku rok 2023 nemôžete ignorovať.

02.01.2023 06:00
the last of us, Foto:
Záber z prvej série The Last of Us.
debata

1. The Last of Us – HBO Max

Jeden z najočakávanejších seriálov roka 2023 príde už v januári! Slováci ho uvidia len pár hodín po americkej premiére, teda 16. januára na HBO Max. Príbeh The Last of Us je založený na populárnej počítačovej hre, v ktorej sa ľudstvo dostalo do slepej uličky a takmer vymrelo. Tí, čo prežili apokalypsu, sa skrývajú a bojujú o každodenné prežitie. Zvyšok sa premenil na krvilačné beštie, ktoré číhajú na svoju korisť.

Takto vyzerá najočakávanejší seriál roka 2023 Fotogaléria - 6 fotiek Všetky fotky
Záber z prvej série The Last of Us.

Dej seriálu sa odohráva 20 rokov po zničení modernej civilizácie, pôvodný svet sa postupne mení na trosky. Pýcha ľudstva chátra spolu s architektúrou. Práve zničený svet má učariť divákom, pretože tvorcovia museli vytvoriť reálne ruiny. Joel, otrlý preživší, je najatý, aby prepašoval štrnásťročnú Ellie z tiesnivej karanténnej zóny. To, čo začína ako malá zákazka, sa čoskoro zmení na brutálnu a srdcervúcu cestu, kedy obaja musia precestovať USA a prežitie jedného závisí od druhého.

The Last of Us patrí medzi najdrahšie projekty HBO a má byť niekoľkoročným pilierom programovej štruktúry, podobne ako Hra o tróny a jej spin-off seriály.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO Max #Ginny and Georgia #televízna sezóna 2022/2023 #The Last of Us #rok 2023