Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Seriálové klasiky, ktoré nikdy neomrzia: A môžete ich vidieť aj 100-krát!

Vianoce sú ideálny čas pozrieť si seriálové klasiky, ktoré ste síce videli 100-krát, no nikdy nenudia.

25.12.2022 06:00
gilmore girls, ženy z rodu gilmorovcov Foto:
Stále nikto nepotvrdil, kedy sa Gilmorky vrátia s ďalšími epizódami.
debata (2)

1. Gilmore Girls (Ženy z rodu Gilmorovcov)

Každoročná klasika, ktorá nikdy neomrzí! Nadčasový, nestarnúci, stále vtipný seriál, ktorý dokáže rozosmiať aj po rokoch a najmä navodí veľmi príjemnú atmosféru. Navyše má až sedem sérii a ako bonus, je tu špeciálna štvordielna miniséria na Netflixe! Neváhajte a skúste to!

2. The Vampire Diaries (Upírske denníky)

Upíri nikdy nevyjdu z módy. Upírske denníky svojho času boli obrovským hitom. Všetci so zatajeným dychom sledovali milostný trojuholník medzí upírskym bratmi Stefanom a Damonom Salvatorovcami a smrteľníčkou Elenou Gilbert. Seriál sa dočkal ôsmich sezón a dodnes ho milujú davy. Spin-off seriály, ktoré sa vysielali neskôr ako The Originals alebo najnovší počin Legacies nedosahujú kvalitou ani sledovanosťou pôvodný seriál. A teraz sú všetky série dostupné na HBO Max!

3. The Big Bang Theory (Teória veľkého tresku)

Nebavia vás dlhé epizódy? Chcete poriadnu dávku humoru a nechce sa vám čakať na zvraty? Potom si pustite poriadny sitkom. Teória ponúka dvanásť sérii a rozhodne sa nikto nebude nudiť. A bonus k tomuto celému je fakt, že kompletný seriál nájdete na HBO Max aj s dabingom!

4. The Royals

Kto sa chce zabaviť, ale aj trošku zamyslieť, tak je tu tip so seriálom The Royals. Je to alternatívny pohľad na fiktívnu britskú kráľovskú rodinu. Jej život je plný intríg, zla, boja o moc, ale najmä pohľadu na zúfalé existencie, ktoré sa topia v diamantoch, no sú nesmierne nešťastní. Všetky štyri série sú dostupné na Netflixe, tak smelo do toho!

5. Once Upon a Time (Kde bolo, tam bolo)

Rozprávkový seriál, ktorý svojho času bol doslova zjavením. Fanúšikovia dostali nový pohľad na obľúbené rozprávkové postavičky a ich príbehy. Tvorcom sa podaril vytvoriť ojedinelý seriál, v ktorom každý mal spojenie s tým druhým a vznikol nekonečný magický svet. Once Upon a Time sa dočkalo siedmich sezón. A teraz je seriál kompletne dostupný na Disney+!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #HBO Max #Disney+ #Vianoce 2022