Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Šialená rozlúčka plná nadávok je konečne tu! Dobehne karma netradičné vrahyne?

Konečne je to tu! Tretia a zároveň posledná séria trpko komediálneho seriálu Smrť nás spojí sa objaví na Netflixe už o pár hodín!

16.11.2022 06:00
dead to me, Foto:
Tretia séria Dead to Me sa objaví na Netflixe už 17. novembra.
debata
Snehová kráľovná: Krajina zrkadiel Čítajte aj Jojka o ruskej produkcii: Nie je nám ľahostajné dianie na Ukrajine, máme však dlhodobé záväzky

Dve zdanlivo nezlučiteľné ženské povahy, dve rozdielne prostredia, odkiaľ pochádzajú, dva príbehy, ktoré ich spojili. Tie sú pretkané jednou vecou – smrťou! Seriál Dead to Me (Smrť nás spojí) už 17. novembra na Netflixe predstaví posledných desať častí, ktoré spolu vytvoria tretiu sériu.

Príbeh založený, keď si dve ženy zabili navzájom manželov a osud natrvalo a neotrasiteľne spojil ich životy. Dve série sa im darilo zametať za sebou stopy, hoci to bolo plné chaosu, stresu, kriku a najmä tých najtvrdších nadávok.

Druhá šanca Čítajte rozhovor Režisér Druhej šance: Neviem si predstaviť, že by „Doka“ hral niekto iný ako Janko Koleník

Smrť spojila všetky hlavné postavy, či sa im to páči alebo nie. Skôr sa im to nepáči a neraz sú zúfalé z vlastných činov, životov a slepých uličiek, kam sa dostali vlastnou vinou. Potom nepomôžu ani nadávky a mentálna horská dráha, ktorú zažívajú. Neraz sa ťažko verí tomu, že sa im podarí unikať spravodlivosti, ale keby ich chytili, bolo by po seriáli, preto tieto neuveriteľné dejové kľučky sú potrebné. Avšak už spomínaná karma sa oklamať nedá a dáva všetkým poriadne zabrať.

extrémne premeny, Čítajte aj Toto budú nekompromisné Extrémne premeny: Buď schudneš alebo zomrieš

Herečka Christina Applegate, dobre známa aj slovenským divákom zo seriálu Ženatý so záväzkami, má na konte svoju životnú rolu. Jej Jen Hardingová v prvej sérii prišla o manžela, ktorého zrazilo auto a páchateľ ho nechal zomrieť ako psa na krajnici.

Tretia séria sa zosype na obe hlavné hrdinky. Polícia je im na stope a všetko, čo doteraz spravili sa odhalí. Podarí sa im vykorčuľovať z vrážd a zostať na slobode?

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Dead to me #televízna sezóna 2022/2023