Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Tipy na Halloween: Hrôzostrašné príbehy, s ktorými zažijete poriadne zimomriavky

škola dobra a zla, Čítajte aj Pastva pre oči! Netflix predstavuje nový dychberúci film s hviezdnym obsadením

Wendell a Wild

Režisér Henry Selick (Ukradnuté Vianoce, Koralína a svet za tajnými dverami) a producent Jordan Peele (Nie nie, My, Uteč) spojili sily a vytvorili pútavú celovečernú jazdu natočenú metódou fázovej animácie, ktorú nazvali Wendell a Wild. V nej dvaja zákerní a podlí démoni uzavrú dohodu s 13-ročnou Kat, aby mohli zmiznúť z podsvetia a splniť si veľké sny v Zemi živých. Novinku nájdete od 28. októbra na Netflixe.

Prekliatie mestečka Bridge Hollow

Mladá rodina sa presťahuje z Brooklynu do malého mestečka Bridge Hollow, ktorého obyvatelia berú oslavy Halloweenu neuveriteľne vážne. Otec (Marlon Wayans) a jeho dospievajúca dcéra (Priah Ferguson) ho musia zachrániť po tom, čo prastarý a zlomyseľný duch oživí halloweenske dekorácie a mestečko sa ocitne v obrovskom nebezpečenstve.

Mŕtva nevesta Tima Burtona

Nenechajte si ujsť ani animovanú fantasy rozprávku Tima Burtona, ktorá bude poslednýkrát dostupná na Netflixe 31. októbra. Odohráva sa vo viktoriánskej dedine v 19. storočí a sleduje príbeh mladého muža so striktnou viktoriánskou výchovou, ktorý je vtiahnutý do podsvetia, kde sa musí oženiť s tajomnou mŕtvou nevestou. Skutočná láska však vyhrá aj nad životom v Zemi mŕtvych.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #seriály #Halloween #filmové novinky