Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Dokonalá hrôza! Chcete si užiť strašidelný Halloween tak, že nezaspíte? Pozrite si toto...

Ak sa chcete báť tak, že sa budete báť ísť aj na záchod, tak si spravte strašidelný Halloween s dokumentom 28 dní strachu od Netflixu.

29.10.2022 06:00
28 dní hrôzy, halloween, Foto:
Chcete sa báť? Pozrite si počas Halloweenu strašidelný dokument 28 dní hrôzy.
debata
chatári, švidráňová, miezga, Čítajte aj Markíza a jej nový seriál Chatári: Bolestivo nevtipná vata bez pridanej hodnoty

Je to narafičené alebo to bola čistá pravda? Netflix pred pár dňami sprístupnil dokumentárnu sériu 28 Days Haunted (28 dní hrôzy) a je to dokonalý kúsok pre víkendový Halloween.

Tento kúsok by mohol presvedčiť aj tých najväčších skeptikov o pravdivosti paranormálnych javov. V rámci experimentu s paranormálnymi javmi podľa teórií Eda a Lorraine Warrenových strávia tri tímy dvadsaťosem dní na najstrašidelnejších miestach po celej Amerike.

Halloween, filmy, seriály Čítajte aj Tipy na Halloween: Hrôzostrašné príbehy, s ktorými zažijete poriadne zimomriavky

Manželia Warrenovci, ktorí sú priekopníkmi v skúmaní nevysvetliteľných javov prišli s teóriou, že cyklus medzi svetom živých a mŕtvych trvá 28 dní a v rámci neho treba vykonať viacero experimentov, ktoré dovolia nadviazať kontakt mimo náš fyzický svet. Spomínané tri tímy výskumníkov netušia kam idú, nepoznajú pozadie tragických príbehov, ktoré sa na mieste odohrali. Nemajú kontakt s okolím, prístup na internet, mobilné telefóny. Izolácia je dôležitý element pre nadviazanie kontaktu.

Mrazik  1 Čítajte aj Neverte ruským rozprávkam, hovorí hlas Nastenky z Mrázika vo videu

Šokujúci dokument ukazuje od prvých hodín desivé skutočnosti, s ktorými sa tímy stretli a každá epizóda zo 6-dielnej minisérie prináša paralyzujúci strach! Toto si nemôžete nechať ujsť…

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix