Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Začiatok konca hitu od Netflixu je tu! Prvé zábery z predposlednej Koruny sú skvostné

Piata séria má premiéru už 9. novembra.

09.11.2022 06:00
crown, koruna, Foto:
Záber z piatej série seriálu Koruna.
debata
imelda staunton, the crown, koruna, Čítajte aj Najlepší seriálový november bude na Netflixe: Takáto ponuka tu ešte nebola!

Prichádzajú ťažké časy pre britských monarchov. Kým ostatné série ukazovali životy kráľovskej rodiny, ktorej sa darilo svoje problémy držať pred zrakmi verejnosti a pozornosť bola smerovaná na reformu celej krajiny, teraz sa všetko mení. Monarchovia nikdy nečelili takejto kríze. Manželstvo Diany a Charlesa je v troskách a už nič nie je tajomstvo. Ľudia sú konfrontovaní s drsnou realitou, akú Diana zažíva za múrmi palácov a Charles sa nevzdáva svojej lásky voči Camille.

Dráčik Čítajte aj Tvrdá reakcia Lega na demagógiu Dráčika: Zostane hračkárstvo bez kultovej stavebnice?

Alžbeta II. spolu s ostatnou rodinou nerozumie týmto „novým“ spôsobom prepierania súkromia na verejnosti, čo ešte viac irituje média, ktoré tvrdo útočia. Piata séria Koruny vstupuje do fázy a rozprávania deja, ktorú si dobre pamätajú a majú svoj názor. Tvorcovia sa museli popasovať s vyobrazením reálií, ktoré neponúknu jednostranný pohľad na udalosti z nedávnej minulosti.

Takto vyzerá piata séria hitu Koruna Fotogaléria - 7 fotiek Všetky fotky
Záber z piatej série Koruny.
willow, Čítajte aj November na Disney+: Príchod veľkolepého seriálu a nenechajte si ujsť tieto novinky!

Piata sezóna začína začiatkom 90. rokov, keď sa manželstvo Charlesa a Diany rozpadá. „Princ Charles tlačí na svoju matku, aby mu umožnila rozviesť sa s Dianou, čo predstavuje ústavnú krízu monarchie,“ uvádza sa v oficiálnom opise. „Klebety kolujú, keď sa ukazuje, že manžel a manželka žijú čoraz oddelenejšie životy, a ako sa zintenzívňuje sledovanie médií, Diana sa rozhodne prevziať kontrolu nad svojím vlastným rozprávaním, poruší rodinný protokol a vydá knihu, ktorá podkopáva verejnú podporu Charlesa a odhaľuje trhliny v „dome Windsorovcov.“

Piata séria má na Netflixe premiéru už 9. novembra, rozlúčková séria sa aktuálne nakrúca a diváci sa jej dočkajú v novembri 2023.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #The Crown