Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Budete pozerať? Markíza štartuje svoju prvú veľkú jesennú seriálovú novinku

Prvá veľká jesenná novinka Markízy štartuje už vo štvrtok večer!

01.09.2022 06:00
výnimočná nikol, Foto:
Seriál Výnimočná Nikol štartuje vo štvrtok večer na Markíze.
debata
Farma XIV, súťažiaci Čítajte aj Zoznámte sa s novými farmármi. O výhru zabojujú supermozgy, fitneska aj operný spevák

Výnimočná Nikol predstaví problematiku vyšetrovania v úplne novej a nevšednej podobe. Originálnym spôsobom totiž v sebe spája kriminálny a komediálny žáner. V hlavnej úlohe nového 8-dielneho seriálu sa divákom predstaví Táňa Pauhofová, ktorá patrí medzi najobľúbenejšie a najobsadzovanejšie slovenské filmové a divadelné herečky.

Pauhofovej hereckým partnerom bude Kamil Mikulčík, predstaviteľ vyšetrovateľa Adama Kadleca. Diváci sa však môžu tešiť aj na Michaelu Majerníkovú, Pavla Šimuna, či Dominiku Morávkovú. Zvučné herecké mená sa objavia aj vo vedľajších úlohách.

Nemocnica, Pán profesor Čítajte aj Nemocnica alebo Pán profesor? Víťazom prvého súboja sezóny sa stal...

V seriáli stvárňuje Nikol Tichú, slobodnú matku troch detí, ktorá sa riadi heslom „čo na srdci, to na jazyku“, čo ju zaťahuje do veľkého množstva konfliktných, ale aj komických situácií. Ako sa z obyčajnej upratovačky stane netradičnou posilou slovenskej polície?

Výnimočná Nikol je slovenskou adaptáciou mimoriadne úspešného francúzskeho seriálu HPI – Haut Potentiel Intellectuel. Kreatívnou producentkou a scenáristkou je aj v tomto prípade známa autorka knižných bestsellerov Evita Twardzik.

pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový september bude neprekonateľný: Najdrahší seriál sveta a nielen to!

„Dúfam, že si diváci Nikol zamilujú rovnako, ako ja. Aj keď je divá, niekedy až neznesiteľná, drzá, tvrdá, svojská, absolútne vybočujúca z priemeru a normálu, každému lezie na nervy. Život ju oplieskal, obdaril brutálnym IQ a sama to má so sebou pomerne ťažké. Ale zariadila sa, bojuje, je odvážna, vnútri citlivá a empatická, vyzerá ako kolotočiar – ale je vlastne úplne perfektná,“ zhodnotila Táňa Pauhofová.

Netflix Čítajte aj Netflix nechce byť len pre bohatých. Hľadá nových predplatiteľov a ruší posledné tabu

„Som rada, že vďaka tejto seriálovej novinke Markíza rozširuje svoju žánrovú ponuku o komediálny kriminálny seriál, ktorý v domovskom Francúzsku zožal obrovský úspech. Verím, že vďaka bravúrne zvládnutej adaptácii a vysokej produkčnej kvalite sa divákom jeho slovenská verzia bude páčiť. Markíza tak opäť potvrdzuje, že ako televízny líder určuje trendy a prináša špičkové prémiové seriály, ktoré sú najsledovanejšie na trhu práve vďaka silným príbehom a kvalitnému prevedeniu. Výnimočná Nikol sa zaraďuje presne medzi takéto projekty,“ doplnila Silvia Majeská, programová riaditeľka skupiny Markíza.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #televízna sezóna 2022/2023 #seriál Výnimočná Nikol