Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Zdanlivo nedosiahnuteľné je tu! Najdrahší seriál v histórii televíznej zábavy štartuje

Veľkolepý návrat do Stredozeme je tu!

02.09.2022 06:00
pán prsteňov, Foto:
Zlo nikdy nespí! Pád ríše je nezvratný! Pán prsteňov: Prstene moci prichádza od 2. septembra.
debata
výnimočná nikol, pauhofová, Čítajte aj Markíza a jej nový seriál: Komu polezie hlavná hrdinka na nervy, tak nech prepne telku

Streamovacia platforma Amazon Prime Video v piatok štartuje vysielanie najdrahšieho seriálu sveta! Pán prsteňov: Prstene moci má ambíciu byť absolútnym svetom hitom, ktorý sa zapíše do histórie televíznej zábavy. Čiastočne sa už tak stalo. Náklady na prvú sériu spolu s právami na použitie diela J.R.R Tolkiena sa vyšplhali na neuveriteľnú miliardu dolárov. Ešte nikto nikdy takúto sumu sa neodvážil zainvestovať do televízneho projektu. Amazon má preto s Pánom prsteňov veľkolepé plány.

Pozrite si najnovší trailer k seriálu Prstene moci!
pán prsteňov, Čítajte aj Seriálový september bude neprekonateľný: Najdrahší seriál sveta a nielen to!

Aktuálne sa pozornosť sústredí na vlajkový seriál Prstene moci, o ktorom sa hovorí, že by mal mať minimálne päť sezón, pričom tvorcovia ich majú už vopred pripravené. Druhá séria je už aj schválená. Svet Stredozeme sa bude ešte rozširovať. Existuje ambícia nakrútiť aj spin-off seriály. Všetko nasvedčuje tomu, že najbližšie roky Pán prsteňov bude vládnuť seriálovému svetu. Podobne ako nová Hra o tróny.

Farma XIV, súťažiaci Čítajte aj Zoznámte sa s novými farmármi. O výhru zabojujú supermozgy, fitneska aj operný spevák

Diváci sa ocitnú tisícky rokov pred udalosťami z filmov. Je tu Druhý vek, veľká vojna so zlom sa skončila. Avšak mier, ktorý zavládol má veľmi vratké základy. Nové zlo sa derie na svetlo sveta a len málokto verí, že Stredozem mohla pohltiť temnota. Veď nič horšie ako porazený Morgoth nemôže chodiť po zemi. Lenže bytosti v magickej zemi sa kruto mýlia. Nové zlo, s novou temnotou sa vkráda do krajiny a tieň je čoraz silnejší.

Nemocnica, Pán profesor Čítajte aj Nemocnica alebo Pán profesor? Víťazom prvého súboja sezóny sa stal...

Elfka Galadriel to vidí, cíti, no musí presvedčiť všetkých o svojej pravde, aby Stredozem ešte raz povstala a zničila nové zlo, kým je ešte šanca. Nové zábery ukazujú nielen krásu rôznych ríši, ale najmä príchod Saurona a jeho temnoty.

V piatok, 2. septembra, streamovacia služba Amazon Prime Video sprístupní rovno prvé dve epizódy z 8-dielnej úvodnej série. Nasledujúce budú pribúdať po jednom každý piatok. Finále je naplánované na 14. októbra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Amazon Prime Video #televízna sezóna 2022/2023 #Pán prsteňov: Prstene moci