Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia kultovej telenovely pozor! Po dlhých rokoch sa vracia na Slovensko

Televízia Doma vracia do hry po dlhých rokoch latinskoamerické telenovely. Práve tento žáner pred rokmi odštartoval na Slovensku divácke šialenstvo.

18.07.2022 06:00
divoký anjel, Foto:
Natalia Oreiro a Facundo Arana v seriáli Divoký anjel.
debata
co jste hasiči, Čítajte aj Divácky exodus pokračuje: Po Jojke do programu musí zasiahnuť aj Markíza

Esmeralda, Keď budeš moja, Skrytá vášeň. To sú tituly, ktoré pred dvoma dekádami započali novú divácku mániu u nás. A netreba zabudnúť na Divokého anjela. Práve táto telenovela sa vracia na televízne obrazovky. Televízia Doma od tohto pondelka začína vysielať takmer nekonečný príbeh lásky Milagros a Iva. Pripravených je všetkých 270 epizód! Divoký anjel sa bude vysielať každý pracovaný deň od 16:30 v dvoch častiach za sebou.

stranger things, Čítajte aj Toto je jediný seriál, pre ktorý padol Netflix: Takto sa robí prvotriedna televízna zábava

Nezabudnuteľný príbeh osudovej lásky chudobnej, ale zato nespútanej a sebavedomej Milagros (Natalia Oreiro), ktorú vychovávali rehoľné sestry, a príťažlivého boháča Iva Di Carla (Facundo Arana), je plný vášne, nenávisti, ale aj dobrodružstva a svojského humoru.

Milagros (Natalia Oreiro) vyrastala v sirotinci v kláštore, pretože jej matka zomrela počas pôrodu a otca nikdy nespoznala. Nemá najmenšie tušenie, kto by ním mohol byť, ale zo srdca ho neznáša, pretože od nich odišiel.

Matej Mišiak matthew_kinggg Čítajte aj matthew_kinggg: Nuda cez koronu mala aj pozitíva, začal nakrúcať vtipné videá

Milagros dovŕšila 18 rokov, a tak sa nemôže naďalej schovávať pred okolitým svetom v bezpečí za múrmi kláštora. Začne pracovať ako slúžka v dome bohatej rodiny Di Carlovcov, kde sa zoznamuje s novými priateľmi. Ale natrafí tam aj na nových nepriateľov, ktorí nemôžu vystáť jej neskrotný temperament a priamočiaru úprimnosť. Zoznamuje sa aj s pohľadným Ivom Di Carlom (Facundo Arana), mladým budúcim dedičom rodinného bohatstva. Milagros a Ivo sú ako oheň a voda, dva neskrotné živly, ktoré nejdú úplne dohromady, ale jeden k druhému neodmysliteľne patria.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV Markíza #Natalia Oreiro #TV Doma #divoký anjel