Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Ospevovaný seriál prichádza na Slovensko! Tento obyčajný príbeh sme si prežili všetci

Skvelá správa pre milovníkov zamotaných vzťahových seriálov! Aktuálna novinka mieri na Slovensko. Nenechajte si ujsť Rozhovory s priateľmi na HBO Max.

03.06.2022 07:00
Conversations with Friends , Foto:
Seriál Rozhovory s priateľmi bude na Slovensku dostupný od 3. júna na HBO Max.
debata

Veľmi očakávaný nový seriál Rozhovory s priateľmi, adaptácia knižného bestselleru Sally Rooney, sa na streamovacej platforme HBO Max objaví v piatok 3. júna. Diváci budú môcť sledovať vzťahy 21-ročnej vysokoškoláčky Frances (Alison Oliver), ktoré si prvýkrát vynútili čeliť vlastnej zraniteľnosti.

šťastná rybka, Čítajte aj Prekvapenie od Jojky: Žiadna letná reprízová pauza sa nechystá, čaká vás nový seriál

Frances (Alison Oliver), pozorná, bystrá žena, žije v Dublinu, kde študuje na Trinity College. Jej priateľka a teraz najlepšia kamarátka Bobbi (Sasha Lane) je sebavedomá, otvorená a atraktívna. Hoci sa pred tromi rokmi rozišli, Frances a Bobbi sú prakticky nerozlučné a spoločne sa zúčastňujú večerov, kde recitujú básne.

Video
surfovanie na webe Čítajte aj Návštevnosť webov: Najviac klikáme na spravodajstvo a bulvár

Na jednom zo svojich predstavení sa stretnú s o niečo staršou spisovateľkou Melissou (Jemima Kirke), ktorú obe dievčatá fascinujú. Bobbi a Frances začnú s Melissou a jej manželom, pohľadným, ale rezervovaným hercom Nickom (Joe Alwyn), tráviť čím ďalej viac voľného času. Kým Melissa a Bobbi spolu otvorene flirtujú, Nick a Frances prežívajú tajný románik, ktorého intenzita oboch zaskočila. Puto medzi Frances a Bobbi je tým vystavené skúške a Frances musí prehodnotiť vnímanie samej seba a priateľstva, ktoré pre nich znamená toľko.

ms. marvel, marvel, Čítajte aj Seriálový jún: Na začiatku leta prichádzajú top hity! Nebudete stíhať pozerať...

V hlavných úlohách sa vedľa začínajúcich herečiek Alison Oliver predstaví tiež Sasha Lane (Americká jízda, Převýchova Cameron Postové), Joe Alwyn (Favoritka, Ulička slávy) a Jemima Kirke (Sexuální výchova, Girls). Seriál Rozhovory s priateľmi podľa románového debutu Sally Rooney režíruje Lenny Abrahamson (Pokoj, Malý vetřelec, Frank) a Leanne Welham (Pili, Jeho temné esence) a dodáva spoločnosť Element Pictures (Normální lidi, Pokoj, Favoritka).

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HBO Max #seriál Conversation with Friends