Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Takýto seriálový deň tu tento rok ešte nebol! Tieto hity hlásia štart vysielania

Splnený sen každého fanúšika Star Wars!

Už pred niekoľkými rokmi dostala zelenú ambiciózna miniséria, ktorá bude vzácnym doplnkom filmov. A je splneným snom každého skalného fanúšika. K divákom mieri príbeh o Obi-Wan Kenobim. Do projektu sa vrátili aj pôvodní herci, teda Evan McGregor alias legendárny Jedi, ale aj Hayden Christensen ako Darth Vader. Nie je tajomstvom, že obaja herci si postavy veľmi obľúbili a bojovali o to, aby tento seriál vznikol.

Gray Man, Ryan Gosling Čítajte aj Najlepší špión je ten, ktorého si vôbec nevšimnete. Ryan Gosling sa tento raz pokúsi byť nenápadný

Miniséria Obi-Wan Kenobi sa dejovo bude odohrávať medzi Epizóda III. a IV. Obi-Wan po páde Jediov a nástupu Dartha Vadera žije v exile na planéte Tatooine, kde dohliada na malého Luka Skywalkera, aby ho jeho diabolský otec nikdy nenašiel. Ubehlo už desať rokov od ikonického súboja, keď sa Anakin Skywalker premenil na Vadera. Lenže tvorcovia sa rozhodli príbeh týchto dvoch postáv poriadne rozvinúť a obohatiť. Nový seriál sľubuje filmové spracovanie, dokonalé efekty, hutný príbeh a dokonca viaceré strety medzi niekdajšími najlepšími priateľmi.

rod draka, house of the dragon, matt smith, Čítajte aj Zaujímavé: Nová Hra o tróny má poriadne tučný rozpočet! No rozhodne nie rekordný

Galaxii vládne tvrdou rukou Darth Vader a je silnejší ako kedykoľvek predtým. Obi-Wan Kenobiho čaká nečakané dobrodružstvo, keďže Inkvizítor má za úlohu nájsť posledných Jediov a zabiť ich. On ako jeden z posledných preživších preto musí opustiť púštnu planétu a tomuto zabrániť. Netuší však, že sa opäť stretne zoči-voči so svojim učencom a jeho najväčším sklamaním.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #netflix #Star Wars #Stranger Things #Disney+ #seriál Obi-Wan Kenobi