Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Tip na seriálový maratón: WeCrashed je príbeh zamilovaných vizionárov, ktorí dostali po prstoch

Jednorožec na odstrel

zväčšiť Anne Hathaway v seriáli WeCrashed stvárnila... Foto: Apple TV+
anne-hathaway-wecrashed Anne Hathaway v seriáli WeCrashed stvárnila Rebeku, manželku Adama Neumanna.

Firma WeWork sa zaradí medzi úspešné unicornové firmy (označenie súkromne financovanej spoločnosti, ktorá má hodnotu viac ako miliardu amerických dolárov).

Neustále rastúce príjmy by boli potešujúce, keby neboli sprevádzané ešte rýchlejšie rastúcimi výdavkami. Netreba byť matematický génius, aby si človek zrátal, čo znamená, keď niekto dlhodobo míňa viac ako zarába… Vizionársky prístup Adama Neumanna bol pri prevedení do číselných tabuliek iba zhlukom okrídlených viet, ktoré finančníkov nezaujímajú. Keď chcú investori WeWork speňažiť na burze, začne sa všetko rúcať ako domček z kariet.

Fantasticke zvery, Tajomstva Dumbledora, Eddie Redmayne, Jude Law Čítajte aj Čo hovoria Slováci na Tajomstvá Dumbledora? Toto asi nikto nečakal...

Seriál je vytvorený tak, aby mu rozumel bežný divák, nielen obchodníci na burze. Sleduje vývoj vzťahu medzi hlavnými aktérmi, Rebekou a Adamom, ako aj vzťahy vo firme, medzi vizionárskym Adamom a jeho spoločníkom Miguleom. Odkrýva tiež pozadie firmy WeWork, rastúce a opadávajúce nadšenie zamestnancov a aj investorov a je zaujímavým spestrením seriálovej ponuky.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Anne Hathaway #Jared Leto #Apple TV Plus #WeCrashed