Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Pokračovanie článku: Veľkonočná nedeľa v televíziách? Poteší najmä večerný premiérový program

Jojka

Karel – 20:35
Režisérka Olga Malířová Špátová nakrúcala s Karlom Gottom počas celého roka a vďaka jeho úprimnej otvorenosti vznikol neobyčajne osobný až intímny pohľad na život slávneho speváka, aký doteraz nebol dostupný širokej verejnosti ani jeho skalným fanúšikom. Zároveň v ňom nechýba Gottov nadhľad a humor. Film nie je prehliadkou jeho slávy, speváckeho talentu a úspechov. Kamera vstupuje tam, kde sa sláva končí a z fenomenálneho Zlatého slávika Karla Gotta sa stáva len Karel, nadšený maliar, milujúci manžel a otec svojich dcér.

Tvorcovia filmu totiž zachytili Karla Gotta nielen na jeho vystúpeniach či pri stretnutiach s fanúšikmi u nás a v Hamburgu, ale najmä v jeho domácom prostredí. Či už v Prahe, na svojej chate alebo v dedine, kde prežil detstvo. Spevák sa vydáva na miesta, ktoré zohrali v jeho živote dôležitú úlohu. Odhaľuje nielen neznáme zákulisie svojich koncertov, ale aj život s rodinou a svoje súkromie, ktoré sa inak snaží s pokorou a láskou chrániť. Vďaka úprimnej otvorenosti Karla Gotta môžu diváci vidieť autentický a jedinečný filmový portrét plný nečakaných spomienok a málo známych archívnych materiálov.

Ben Hur – 23:45
Juda Ben-Hur je potomok významného kniežacieho rodu z Jeruzalema, ktorého adoptívny brat Messala Severus, vysokopostavený príslušník rímskej armády, krivo obviní zo zrady. Jeho rodina vrátane milovanej manželky skončí vo väzení a on sám sa ocitne v rímskom zajatí, zbavený majetku a odsúdený na doživotné galeje. Ďaleko od rodiny a milovanej ženy ho pred smrťou zachráni tajomný Ilderim. Po troch rokoch strávených na mori sa Ben-Hur vracia do vlasti s jedinou myšlienkou – pomstiť sa Messalovi za všetky príkoria, ktoré mu spôsobil. Vyzve ho na súboj v pretekoch štvorzáprahov, aby dokázal, že pravda a víťazstvo stoja na jeho strane.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #TV JOJ #Veľká noc #TV Markíza