Hľadať
Notifikácie 📣

Chceš dostávať čerstvé novinky?

Sledujte nás
Nastavenia súkromia

Takto chránime tvoje údaje - GDPR

domov O seriáloch Televízia

Fanúšikovia herečky Kaley Cuoco pozor! Pokračovanie jej nového seriálu je konečne tu

Na novú sériu si museli fanúšikovia herečky Kaley Cuoco viac ako 17 mesiacov! Druhá séria Letušky konečne je tu! Nedočkavci šup na HBO Max.

21.04.2022 07:00
kaley cuoco, letuška, Foto:
Druhá séria hitu Letuška priletí na Slovensko už 22. apríla, len pár hodín po americkej premiére.
debata
Netflix Čítajte aj Netflix bude mať lacnejšie predplatné! Má to však jeden malý háčik…

Prvá séria zvalcovala rebríčky sledovanosti, ale úspech aj u laickej verejnosti. Preto padlo rozhodnutie prehodnotiť prvotný nápad a nakrútiť aj druhú sériu, hoci pôvodne Letuška mala mať klasická jednorazová miniséria. Začiatok seriálu predstavil Cassie (Cuoco) ako letušku, vnútorne mentálne zlomenú, navonok krásnu a charizmatickú. Počas letu do Bangkoku prekročí profesionálne hranice a zapletie s bohatým cestujúcim. Alex Sokolov (Michiel Huisman) jej za pár dní ukáže krásy mesta a ona si užíva pozornosť a divoký alkoholický trip. Záver ich zbesilej romantiky nemá tradičný koniec. Cassie sa prebúdza po boku jeho mŕtveho tela.

the morning show, Čítajte aj Opäť dokonalá séria! Tento seriál vás presvedčí, že ste televíznymi otrokmi

Pochopiteľne si nič nepamätá, po prehýrenej noci a spanikári. Začne za sebou zametať stopy, avšak veľmi rýchlo zistí, že smrť Alexa nebola náhoda a ona sa zamotala do obrovskej hry o peniaze, moc a sama mala ležať mŕtva s ním. Avšak najatý vrah spravil chybu, ktorú teraz musí napraviť. Rozbieha sa tak šialený sled udalostí, keď Cassie pátra po pravde, pritom bojuje so svojimi vnútornými démonmi z minulosti a alkoholovou závislosťou a popritom v pätách je jej FBI a aj profesionálny vrah, ktorú ju má potichu skántriť.

Avšak záver jednotky priniesol pre Cassie možné vykúpenie. Rozhodla sa svoj život prekopať, bojovať so závislosťami, keď sa vyrovnala s tragickou minulosťou. Zároveň dostala novú šancu na život v podobe byť tajnou agentkou a letuškou v jednom.

and just like that, sex v meste, Čítajte aj Toto iste poteší! Nový Sex v meste rozhodne nekončí, druhá séria je istá

Táto zápletka sa stáva odrazovým mostíkom pre prichádzajúcu druhú sériu, ktorá má premiéru vo štvrtok, 21. apríla. Pripravte sa zbesilú jazdu s Cassie, ktorá priťahuje problémy a neustále sa dostáva do vyhrotených situácií! Skvelou správou je, že len pár hodín po americkej premiére budú nové časti dostupné aj pre slovenských divákov na HBO Max!

Teaser trailer k druhej sérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kaley Cuoco #letuška #HBO Max #seriál The Flight Attendant